1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Lena Mikaelsson

Certifierad massageterapeut
Ayurvedisk hälsorådgivare

Kontakt:
lena.m@yoginis.se
0730 - 650 650

"Jag är ayurvedisk hälsorådgivare och massageterapeut med ett stort intresse för hälsa och friskvård som helhet, vidareutbildad inom ortopedisk medicin och idrottsmedicin, i grunden stresspedagog. Det är fantastiskt att ha möjlighet att jobba med något som man brinner för, något som känns meningsfullt och viktigt, för mig är det alla former av hälsa, jag vill hjälpa och inspirera människor att hitta en sund väg till en mer hälsosam och balanserad livsstil.

Jag har jobbat som massageterapeut sedan 2005, både med behandlande massage mot problem och smärta i rörelseapparaten, men även mjukare mer stillsam massage i syfte att motverka stress och komma till rätta med den problematiken. I mitt arbete har jag mött en mångfald olika personligheter med väldigt skiftande problematik, smärta, stress, övervikt, inaktivitet, dåligt mående mm. Just alla dessa olikheter har väckt mitt intresse att hela tiden fortsätta studera vidare i olika riktningar inom ämnet hälsa.

2016 blev jag också färdig ayurvedisk hälsorådgivare och erbjuder nu konsultationer i det utöver mina tjänster som massageterapeut.
Mitt mål varje dag är att möta mina kunder på just deras personliga plan, varje behandling ska vara unik, anpassad efter just dina behov.

Jag har de senaste åren intresserat mig mycket för yoga, för mig har det alltid varit självklart att vi behöver ta hand om både kropp, själ och sinne för att må bra och vara i balans, och yogan ger mig alla delar, den är magisk!"

Lena ger också uppskattade föreläsningar om ayurveda under vårt koncept SLOW is the new fast.