1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Alexandra Lövquist

Hormonyoga
MediYoga

Boka klass

Yoga studio täby centrum

Alexandra Lövquist är terapeut och lärare i MediYoga med fördjupning inom MediYoga för det kvinnliga hormonsystemet (via Ellen Engvall) och MediYoga och Mindfulness (via Sara Emilione) och är Diplomerad Mindfulnessinstruktör från Mindfulnessgruppen. Alexandra har även en akademisk bakgrund inom lungforskning från Karolinska Institutet med bland annat en PhD och Fil Mag examen i bagaget.

”Under förlossningen av mitt tredje barn 2006 fick jag via yogan en djup kroppsmedvetenhet och insikt om kroppens inneboende intelligens. Jag började fördjupa mig och lära mig mer om kunskaper inom mindfulness och yoga och det kändes det som att ha fått en skatt i mitt knä. Nu vet jag att det är vi själva som är skatten och att yoga och mindfulness är kraftfulla verktyg till att lära känna vår fulla kapacitet och potential.

I mina klasser vill jag förmedla en ökad kroppsmedvetenhet genom att känna in våra olika system. Vi kan inte pressa eller tvinga fram en blomma att blomma. Genom yogan och mindfulness bygger vi varsamt resurser, mentalt och fysiskt, till en ökad närvaro. Min förhoppning är att alla ska kunna känna vad fantastiska vi är som människor och komma i kontakt med intuition och inre styrka, känna livsglädje och blomma."