1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Ayurveda, yin & restorative 16 nov kl 13-17

Ayurveda, yin & restorative

16/11 kl 13-17

Boka workshop

Pris: 775 kr. Ingår för dig med hel- och halvårskort deluxe.

Lärare: Lena Mikaelsson

Problem att boka? Maila din anmälan till info@yoginis.se så hjälper vi dig. Om du inte är kund hos oss sedan tidigare ber vi dig inkludera namn & mobilnummer i anmälan.

Varmt välkommen till workshopen i ayurvedisk anda, där du får landar mjukt i en härlig mix av yinyoga, ayurvediska samtal och lugn återhämtande restorativeyoga. 

Ayurveda och yoga är två systerläror som har utvecklats tillsammans under många tusen år. Ordet ayurveda betyder ” kunskap om livet ” och den lär oss att bli mer medvetna och lyhörda inför kroppens alla små signaler.

Här får du lära dig mer om dina doshor - vata, pitta och kapha, hur våra dagliga vanor avgör hur harmonin mellan våra doshor fungerar. Att behålla dem i god balans, särskilt med tanke på vardagens stress är en stor utmaning för oss idag, samtidigt som vi alla vet att en kropp och ett sinne i balans ger oss oändligt många hälsofördelar.

Kom precis som du är, ingen prestation alls utan här får du möjlighet att ” bara vara ” för en stund, vila kropp och sinne samtidigt som du fyller på med ny kraft och livgivande energi.

Varmt välkommen!