1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Ayurvedans grunder

28 sept kl 16-18.

Boka workshop

Workshopen går att boka tidigast 45 dagar innan den ges.

Lärare: Lena Mikaelsson.

Pris: 395 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Under den här eftermiddagen tittar vi närmare på grunderna i den ayurvediska traditionen som är en mycket gammal holistisk hälsovetenskap.

Ayurveda betyder kunskap om livet eller kort och gott " livskunskap ” och beskriver livet, naturens variation, våra olikheter som människor och att vi alla har unika egenskaper sammansatta av de fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord.

Vår egen hälsa är så mycket mer än bara frånvaro av sjukdom. Ur ett ayurvediskt perspektiv påverkas vi av livet på olika sätt beroende på vem vi är, varje individ har sin egen unika sammansättning vilket gör oss unika med olika förutsättningar och behov. Vi får kunskap att förstå vad vi behöver tillföra eller ta bort i vårt sätt att leva för att hålla oss i balans och på så sätt få tillgång till vår livskraft.

De tre ayurvediska energierna vata, pitta och kapha kontrollerar alla kroppens funktioner och förknippas med olika årstider, vår ålder och personlighetsdrag.

Under föreläsningen får du göra ett enkelt test som visar vilka doshor som är dominerande hos dig för att du ska kunna börja titta på dig själv och din hälsa ur ett ayurvediska perspektiv.

Vi tittar närmare på :
• de olika doshorna vata, pitta och kapha
• doshornas olika egenskaper
• obalanser relaterade till vata, pitta och kapha
• vad kan vi göra för att skapa mer balans

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du har köpt en engångsbiljett och får förhinder. Temaklassen ingår för dig med Best Year Ever Deluxe och Six Lovely Months Deluxe.