1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Ben, bål och bandhas

Bli stark och smidig med ashtangayoga

Annandag påsk 17 april kl 13-17

Boka workshop

Lärare:
Vera Porad

Pris: 800 kr.

Ashtangayoga betecknas ofta som "den mest fysiskt krävande formen av yoga". Därför tänker många att denna yogaform är inget för dem. Inget kan vara mer fel. Genom att steg för steg och anpassat till var och ens förmåga bygga upp övningen är ashtangayoga en verkligt terapeutisk form av yoga.

Systemet av ställningar följer en fastställd ordning men tillåter individuell variation genom anpassning av hur länge, hur djupt samt hur ofta du yogar. Ordningen är viktig eftersom den syftar till att systematiskt rena kroppen från oönskade "gifter", stärka muskler och utveckla smidighet. Tanken är att en stark och smidig kropp, renad från slaggprodukter gynnar ett stabilt och positivt sinnelag, redo att möta vad som än händer i livet.

I denna workshop tittar vi närmare på förhållandet mellan ben och bål samt de mytiska "bandhas". Du får även en introduktion till Bhagavad Gita, "Herrens sång" som är ett av de verk som anses centrala inom yogan.

Workshopen passar både dig som är nybörjare eller aldrig provat ashtanga tidigare, såväl som dig som vill fördjupa din förståelse.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months. Begränsat antal platser.