1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Calm & Relaxed

7/11 kl 14-16.30

Pris: 575 kr. Ingår för dig med hel- och halvårskort deluxe.

Din anmälan skickas till info@yoginis.se så får du en faktura på mail. Inkludera namn och mobilnummer om du inte har ett konto hos oss.

Lärare: Maria Monfors

Varmt välkommen till en lugn och återhämtande eftermiddag där du får stanna upp, släppa alla måsten och krav och fylla på med ny kraft och energi.

Enkla och inkännande övningar från MediYogan hjälper dig att släppa på spänningar i din kropp och minska stressen inom dig. Du får med dig handfasta verktyg för återhämtning och lär dig hur du kan skapa balans på djupet.

Workshopen avslutas med återhämtande restorativeyoga där du blir nedbäddad med bolster och filtar, allt för att dina muskler ska kunna slappna av och att ditt parasympatiska nervsystem aktiveras. När kroppen vilar och sinnet är vaket skapas en möjlighet för hela dig att läka och fylla på med ny energi.

Den här workshopen passar dig som upplever mycket stress i livet och vill ge dig själv uppmärksamhet, omtanke och öka din självkänsla och stärka relationen med dig själv.Passar alla, nybörjare eller van yogautövare.

Pga rådande omständigheter har vi beslutat att workshopen även kommer att sändas online & du är hjärtans välkommen att delta hemifrån om du vill. För anmälan & info om sändningen kontakta Karin på karin@yoginis.se. Workshopen livesänds lör 7/11 kl 14-16.30 och sparas därefter i en vecka, om du inte har möjlighet att vara med just på lördag.

Varmt och hjärtligt välkommen precis som du är!