1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Parkurs "En helt ny värld"

med Kristina & Gösta.

DATUM: Fredag 8 mars kl 17 - söndag 10 mars kl 16. Incheckning kl 16. 

FULLBOKAD

1-frotuna1a

PRIS: Själva kursen kostar 2 500 kr inkl moms per person. Om ni har svårt med fnansieringen hör av er så finner vi en lösning. För mat och logi tillkommer 2 680 kr inkl moms per person, vilket betalas direkt till Frötuna. I priset ingår frukost, lunch, middag, förmiddagsfka, kvällste och spabad

IMG_2011-3

 

700x466-crop-90-images_bildspel_frotuna_blaskal_buffe

700x466-crop-90-images_bildspel_frotuna_orangeriet_sybilles

700x466-crop-90-images_bildspel_bad_yogarum_i_solnedgng

Kursen vänder sig till er som önskar mötas på den plats där hjärtat slår och där längtan väcks till liv. Längtan efter varandra, mera humor, lust och mera vi i kärleksrelationen. Och där ni båda känner er ännu mer tillfreds i relationer.

Under ett veckoslut får ni tid och utrymme att komma varandra nära och mötas på ett djupare plan bortom vardagens samtal om praktiska göromål och diskussioner om vem som hade rätt och fel. Ni får komma varandra närmare på alla plan, till en plats som inte är av denna världen. 

Vi möts i både allvar och skratt, i tanke, känsla och handling, utomhus och inomhus, allt i syfte att syresätta oss själva och vår parrelation. Vi använder oss av yoga och andra fysiska kroppsövningar, beröring, samtalsövningar och ceremonier för att på ett lekfullt och ömsint sätt komma närmare det som är sant i våra hjärtan.

Vi kommer också att förmedla en del teori för ökad förståelse och kunskap kring vad som skapar attraktion i en kärleksrelation. Vi sätter själen i fokus. Vi ser själarnas längtan till förening med varandra som en parrelations kärna. Vi är erfarna själavårdare som stödjer er lyhört och omsorgsfullt på er upptäcktsresa även före och efter kursen, om ni så önskar. Detta är vårt särskilda kännetecken.

Kursledarna bedriver kontinuerlig verksamhet och möter par regelbundet. Det finns möjlighet till individuella parsessioner inför och/eller efter kursen.

PRAKTISK INFORMATION PLATS: Frötuna Gård som ligger endast en timme från Stockholm, strax öster om Uppsala. Det är en otroligt vacker och fridfull plats. Vi kommer vara det enda sällskapet på gården. Se vidare www.frotuna.nu.

ANMÄLAN: Senast 1 februari på mail: kristina@yoginis.se. Anmälningsavgiften på 1 000 kr per person betalas in på bankgiro 627-5770 i samband med anmälan. Ange era namn och kursdatum. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Därefter gäller ingen återbetalning. (Information om deltagares ev. behov av särskild kost och/eller hämtning vid busshållplats bör vara Frötuna tillhanda ca 2 veckor före kursstart.) 

Om kursledarna

KRISTINA ASPEMO har haft en lång chefskarriär i Finansbranschen innan hon 2010 startade eget för att helhjärtat stödja och inspirera människor till hälsa och personlig utveckling. Hon är bland annat ICC-certiferad coach och rekreationsterapeut, diplomerad yogalärare och mindfulnessinstruktör. MOBIL: 073-352 24 67

OM KRISTINA: Jag blev väldigt imponerad av din värme, känslighet och främst av din vishet. 

GÖSTA TINGSTRÖM, präst i Svenska Kyrkan, har mer än 20 år arbetat som konsult inom etik och personlig utveckling för företag och organisationer. Han har även deltagit som expert i två säsonger i tv-programmet ”Gift vid första ögonkastet”. MOBIL: 0709-108 208. 

OM GÖSTA: Du är en mjukhård man med stor känslighet och lekfullhet.

”Gösta och Kristina är väldigt samspelta och kompletterar varandra på ett fint sätt. Jag tycker om att ni kommer från olika ’läror’ det ger en bredd och vinklingar från olika perspektiv.”
”Jag hade högt uppställda förväntningar eftersom jag har så stort förtroende för Kristina. De överträffade med råge. Ni är så proffsiga!!”
”Samspelet mellan Gösta och Kristina var underbart. Det lyste om er! Jag kände mig mycket sedd och respekterad. Allt var tillåtet.”

Vi frågade tidigare deltagare vilka de tycker kursen passar för. Så här svarade de:

  • ”Denna kurs är till för alla som vill ta sin relation ett steg djupare än vad den är idag, på en trygg plats. Alla blev nyförälskade i sin partner igen.”
  • ”Jag hade tänkt mig att denna kurs främst var till för par som varit gifta i några år men vi fick exempel på att även nyförälskade kan gå - ja, den passar för ALLA!”
  • "Ni sade att ni skulle ”ta oss till en helt nya värld”... ja ja tänkte jag... kanske för några i gruppen men jag hade tvivel på om ni skulle kunna leverera detta för alla. Ni satte väldigt höga förväntningar på er! Men det mest fantastiska vad att ni levererade på det. Imponerande!”
  • ”Genom ett öppet hjärta kan man uppleva en värld som vi inte trodde fanns. Att vi hör ihop mer än vi tror om vi bara vågar lita på vår egen sanning och vår egen längtan. Den här världen vill jag utforska mera tillsammans med min man! Flow och lugn.”

Vi frågade deltagarna en tid efter kursen hur den har påverkat dem och deras relation. Så här svarade de:

  • ”Efter kursen upplever jag en stor skillnad i mitt bemötande gentemot min fru och våra barn. Jag vill vara kvar i det här tillståndet.”
  • ”Kursen har inneburit att vi har gått in i en ny nivå - en mycket djupare relation.” ”Denna kurs är en möjlighet att komma närmare varandra och bli nyförälskad på nytt!”
  • ”Jag ger denna kurs högsta betyg på varje punkt. Den är det bästa jag upplevt med min man och det bästa vi gjort för vårt förhållande.”
  • ”Vi har fått verktyg att kunna prata om känslor och vi har tillsammans fått stöd och fått känna att vi kan om vi bara lyssnar aktivt och har fokus på varandra.”