1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

En resa genom ditt chakrasystem 15 feb

En resa genom ditt chakrasystem

Datum: 15 feb kl 14-18.

Din anmälan skickas till info@yoginis.se så får du en faktura på mail. Inkludera namn och mobilnummer om du inte har ett konto hos oss.

Pris: 775 kr. Ingår för dig med hel- och halvårskort deluxe.

Lärare: Lena Mikaelsson

Vi människor är så mycket mer än bara vår fysiska kropp, vilket är något som den yogiska och ayurvediska traditionen varit medveten om i tusentals år. De andliga kulturerna lär oss om vår energikropp, våra energikanaler och om våra livgivande chakrapunkter.

Varmt välkommen till en spännande workshop i chakrasystemets och regnbågens alla färger. Här bjuds du på mjuk yinyoga, guidad avslappning och stillsam meditation, allt för att utforska och balansera ditt chakrasystem. Vi avslutar dagen med restoretivyoga där du blir skönt nedbäddad med bolster och filtar för en stunds återhämtande djupvila.

Chakra betyder hjul, våra chakran snurrar med en speciell frekvens när dom är i harmoni och balans med vår fysiska kropp. Vi har hundratals små chakran i vår energikropp men vi fokuserar på våra 7 största chakran som är placerade längs vår ryggrad. Balansen i vårt chakrasystem påverkar vår energi, vår fysiska kropp, våra känslor, vår kreativitet, våra relationer, ja helt enkelt det mesta i livet.

Att ta hand om våra chakran och energier är minst lika viktigt som att ta hand om den fysiska kroppen, andningen och sinnet. Genom att bli mer medveten om våra chakran kan vi skapa mera harmoni i våra liv, känna oss starkare, mer energifylld och mer i samklang med oss själv.

Varmt och hjärtligt välkommen, precis som du är!