1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Följ med oss på The Yogini Weekend @Sandhamn

The Yogini Weekend @Sandhamn

26-28 april 2019

Schema (kan komma att justeras något)

FREDAG
Samling & information om helgen
Kundaliniyoga med Victoria
Middag
Kvällsmeditation med Nadja

LÖRDAG
Kundaliniyoga med Victoria
Frukost
Egen tid
Mindfulness med Nadja
Lunch
Egen tid
Kundaliniyoga med Victoria
Egen tid
3-rätters middag
Meditativ kvällspromenad med Nadja

SÖNDAG
Kundaliniyoga med Victoria
Frukost
Egen tid
Avslutande pass med Nadja & Victoria
Lunch
Hemfärd

Helgen inleds kl 16 på fredagen och avslutas kl 15 på söndagen.

Yoga studio täby centrum Nadja Riback

Yoga studio täby centrum Victoria Löwenberg

Varmt välkommen att följa med oss ut i Stockholms vackra skärgård. Vi besöker det underbara lilla botiquehotellet Sands, där vi förvandlar en stor svit till yogasal för en helg.

Under helgen utlovas busiga och livgivande kundalinipass med lite extra fokus på att släppa taget om den mörkare delen av året, för att fullt ut kunna bjuda in det ljusa och sköna gröna som ligger framför oss. Du bjuds även in att stärka din förmåga att vara här och nu genom varsamt guidade meditationer och övningar i ”medveten kommunikation”. Mindfulnessövningarna är skapade speciellt för The Yogini Weekend med betoning på livskvalitet, acceptans och självmedkänsla.

På Sands bor du i vackra rum och blir bortskämd med vällagad mat och fika stup i ett. Det här blir en helg med njutning för alla sinnen! Lyxiga dagar bara för dig. Mellan yoga och mindfulness njuter du skön gemenskap eller tid för dig själv.

Vi uppmuntrar alltid till att du ska känna dig bekväm med att notera vad just du behöver och längtar efter, just nu. Kanske läser du en bok framför brasan eller andas havsluft på en klippa. En promenad runt ön rekommenderas varmt. Möjligheterna att ladda energi och kraft är många.

Vi som håller den här härliga helgen heter Victoria Löwenberg och Nadja Riback. Vi drivs båda av passionen att skapa fler utrymmen för återhämtning, närvaro och glädje. Att arbeta tillsammans är en ynnest och vi märker att kombinationen kundaliniyoga och mindfulness gör otroligt gott, då både kropp och själ får utrymme att vara i stunden i såväl rörelse som stillhet

Nadja Riback är statsvetare, mindfulnessinstruktör, hälsocoach och friskvårdsmassör. Nadja är en uppskattad mindfulnessinstruktör vars syfte är att sprida kunskap om avslappning och återhämtning som ett sätt att skapa ett härligt liv. När vi stannar upp och stärker förmågan att vara här och nu ökar ofta känslor av egenvärde och delaktighet, oavsett var i livet du befinner dig. "Jag strävar efter att ge mina kursdeltagare en generös ”verktygslåda” med övningar och mentala förhållningssätt som på sikt minskar stressen och ökar livskvaliteten."

Victoria Löwenberg är beteendevetare, yoga- och meditationslärare och driver sedan 4 år yogastudion Yoginis & friends i Täby Centrum. "Jag har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När jag undervisar lägger jag mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, alla kan yoga och meditera."

Pris: 5627 kr för del i dubbelrum och 5927 kr för enkelrum och inkl yoga, mindfulness, helpension (trerätters på lördag kväll!) och boende på Sands Hotell. Du betalar en anmälningsavgift på 2700 kr (yogadelen) till Yoginis och resterande (kost & logi) betalas på plats till Sands Hotell. Observera att din anmälan är bindande men inte personlig.

Du reser enkelt till Sandhamn med Waxholmsbolaget från Stavsnäs (SL-kort gäller) eller Cinderella från Vaxholm (SL-kort gäller inte).