1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Föreläsning mindfulness & medkänsla 5 okt kl 16-19

Mindfulness och medkänsla

Fre 5 okt kl 16-19.

Boka workshop

Lärare: Beatrice Blidner

Beatrice hemsidan

Pris: 550 kr.
I priset ingår också fredagsmysigt matigt tilltugg & dryck i pausen.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Vi är mycket glada och stolta över att erbjuda en föreläsning/workshop på temat mindfulness och medkänsla med inspirerande och erfarna Beatrice Blidner! Beatrice är mindfulnesslärare på Mindfulnesscenter samt leg. fysioterapeut med utbildning i PDT och ACT. Med över 25 år på allmänpsykiatrisk mottagning och 15 års erfarenhet av gruppbehandling med mindfulness vid ångest och depression är Beatrice en mycket erfaren lärare som även undervisar på Göteborgs Universitet. Nu kommer hon till oss!

Såhär beskriver Beatrice hennes workshop:

När "perfekt" är det nya "jag duger" kan det skapa en ständigt pågående inre stress. Självkritiken blir förödande för vår hälsa. Studier visar att självacceptans är nyckeln till att må bra men ändå är det många som inte vet hur de ska komma dit. Beatrice kommer lotsa oss via kunskapen om hjärnans motivationssystem till konkreta övningar så du själv kan börja träna din förmåga till mindfulness och medkänsla.

Mindfulness är grunden till medkänsla och innebär att vi har fokus på ett öppet utforskande av allt som pågår inne i oss och i vår omgivning. Medkänsla är vår förmåga att vara öppna och känsliga för vårt egna och andras lidande, med en önskan och en strävan efter att försöka avhjälpa och lindra lidandet. Självmedkänsla ger oss den trygghet som behövs för att öppna sig för och acceptera smärtsamma känslor så de kan läkas. Medkänsla leder till samhörighet, en upplevelse av att vara delaktig i den mänskliga gemenskapen, där vi alla erfar smärta, motgång och lidande. Mindfulness och medkänsla är färdigheter som kan läras ut och är alltid tillgängliga.

Victoria hade Beatrice som lärare på mindfulnessutbildningen och blev förtjust från första stund. "Beatrice ödmjukhet och öppenhet kombinerat med en otrolig kunskap och erfarenhet lyfte mindfulness till en ny nivå för mig. Medkänsla är det nya svarta och jag är så glad att Beatrice tackade ja till vår inbjudan och nu kommer till oss och sprider sin kunskap och sköna energi. Hoppas just Du har möjlighet att komma och låta dig inspireras!"