1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Åșa Andersson

Åșa Andersson
Diplomerad massör, gravidyogalärare och barnmorska

Se lediga tider och boka

Samtalsstöd inför födsel eller föräldraskap
Är du gravid och vill ha stödsamtal inför den stundande födseln? Vill du komma själv eller med en partner eller stödperson? Är du själv partner och önskar råd och vägledning hur du bäst kan stötta under förlossning och få tips hur du kan bidra och göra skillnad? Varmt välkommen vem du än är. Kanske har du behov av utbildning, stöd, råd och tips eller kanske har du funderingar eller rädslor som du bär på och vill prata om?

Jag är utbildad barnmorska sedan 2008 och har jobbat inom mödravård, antenatalvård, förlossning, eftervård och med planerade kejsarsnitt. Jag har under åren mött tusentals föräldrar och jag har även haft föräldrautbildningar. Jag är också utbildad mindfulnessinstruktör och gravidyogainstruktör och har genom detta tillsammans med alla år som kliniskt verksam en rad verktyg och erfarenheter att dela med mig av.

Varmt välkommen att boka en tid i behandlingsrummet på Yoginis & friends där vi i en lugn och fin miljö kan prata om just Dig och Dina behov utifrån den Du är. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig hitta de pusselbitar du saknar för att känna ett ökat lugn inför både födsel och föräldraskap. Varmt välkommen att boka tider för samtal.