1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Happy Habits 2019

31 dec + 1 jan kl 10-12.

Boka workshop

Lärare: Nadja Riback

Pris: 775 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Happy Habits 2019 är en workshop som sträcker sig över fyra timmar delat på två dagar. Syftet är att du på nyårsafton ska få tid att avsluta och släppa taget om året som passerat, för att på nyårsdagen skapa utrymme att bjuda in nyfikenhet och medkänsla i allt vi ännu inte vet ska hända under det kommande året. Nadja guidar dig varsamt i meditation, medvetna rörelser och det medvetna samtalet.

Nyårsafton
Under två timmar bjuder Nadja in dig till guidade meditationer, tyst reflektion och avslappnande mjuka rörelser. Övningarnas fokus ligger i att odla förmågan till självacceptans och självmedkänsla, för att med ödmjuk respekt till oss själva blicka inåt till det vi har möjlighet att släppa taget om.

“Släppa taget” är en av de nio attityder som förhållningssättet mindfulness bygger på och det kan handla om att våga släppa taget om tankar som inte gör dig gott. Eller händelser som inte blev som du hoppats. Kanske handlar just ditt “att släppa taget” om att inte älta det som varit, kanske kan du släppa taget om din oro inför ovissheten.

Som avslutning får du möjlighet att prova en enkel övning i medvetet lyssnande och medvetet tal. En övning som ofta förstärker effekten av dina reflektioner, men som även kan ge dig en fin gåva inför nyårskvällen - medkänsla och gemenskap. Det kan vara ökad medkänsla och gemenskap gentemot dig själv i allt det du är, eller medkänsla och gemenskap med de du har nära.

Nyårsdagen
Välkommen att åter landa på den härliga mjuka mattan efter nyårskvällen, välkommen till det nya året.

Nadja uppmuntrar dig att bjuda in nyfikenhet, tillit och medkänsla i hela ditt väsen genom guidade meditationer och kroppsskanning. Även denna dag berör vi självacceptans och självmedkänsla för att göra det möjligt att odla en mer nyfiken attityd och tillit till det okända.

Vad kan du stärka i dig själv för att låta 2019 bli året då du blir din egen bästa vän?
Vi avslutar Happy Habits 2019 med ytterligare en enkel övning i medveten kommunikation för att ge extra näring i mötet med en annan människa.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du har köpt en engångsbiljett och får förhinder. Workshopen ingår för dig med Best Year Ever Deluxe och Six Lovely Months Deluxe.