1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Happy Hips

10 feb kl 13-16
Extra tillfälle 23 mars kl 15-18 för de som inte fick plats i feb.

Boka workshop

Workshopen går att boka tidigast 45 dagar innan den ges.

Lärare:
Kristina Aspemo

Pris: 575 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Det här är en workshop som dina höfter kommer att älska! I alla fall efteråt när det spända och stumma runt höfter, ländrygg och säte har fått mjukna.

Alltför mycket stillasittande med korslagda ben men också när vi är under mental och känslomässig stress, leder lätt till spänningar i höftområdet. Så på den här workshopen ger vi våra höfter all vår uppmärksamhet och kärlek för att låta dessa spänningar lösas upp.

Vi inleder med dynamisk hatha yoga. Efter en paus övergår vi till yinyoga där vi stannar länge för att att tålmodigt fortsätta lirka upp det som kärvar.

Att öppna och stärka höfterna kan upplevas som intensivt. Lagrade känslor som frustration och ilska kan komma i dagen. Det är i grunden något mycket positivt och egentligen inget annat än återhållen kraft som nu släpps fri. Ofta kan man få en väldigt skön upplevelse av lättnad och befrielse när det intensiva klingar av.

I workshopen ingår också en kortare genomgång av anatomin i höftområdet och vi tittar på de olika muskler som påverkar höfternas rörlighet.

Kristina undervisar i hathayoga, yinyoga och är också ceritifierad massageterapeut.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months.