1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Happy Lovesan

Happy är internationellt certifierad kundalini- & meditationslärare (500 h), breathwalkinstruktör, barnyogalärare och utbildad i den kundaliniyogiska avslappningstekniken Sat Nam Rasayan.

Happy har en tidigare karriär som fotbollsproffs, är utbildad inom Non Violent Communication, Raw life educated och gått coachutbildning med Kjell Enhager. Hon har deltagit i två forskningsprojekt som yogalärare om bla yogans effekter på barns hälsa och stress. Hon har många års erfarenhet av att handleda individanpassad yoga för högprestare som behöver en ökad balans, guidning och tekniker för mental och fysisk återhämtning. Happy har även samarbetat med en coach på Stressmottagningen vid Karolinska Institutet, haft uppdrag för Norska Golfförbundet och allsvenska lag och individer inom elitidrott och jobbar med grupper som vill skapa vi-känsla och t. ex vill dyka ner i grundvärderingsarbete.

"Jag började min yogiska resa genom att rehabilitera mig från en djup utmattning med hjälp av bland annat kundaliniyoga & meditation. Efter att gått Stressmottagningens program & yogautbildningen har jag sedan 2009 undervisat i grupp och individuellt i Sverige, på Mallorca och i Portugal där jag bott senaste fem åren. Jag delar med mig av min erfarenhet, kunskap och yogiska tekniker till de som vill ha redskap för sin vardag och vill utvecklas. I passen och sessionerna strävar jag efter närvaro och tydlighet och önskar att alla känner sig varmt välkommen till en stund med sig själv, för sig själv"

Kundaliniklassens tema varierar och den efterkommande andnings- och meditationsklassen är en lugn timme där vi andas, vilar i det som är och tillåter oss bara vara i meditationen som görs efter andning och avslappning.

Happy erbjuder även enskilda sessioner för individens behov. Kontakta Happy på happy@yoginis.se om du önskar boka en enskild session.

Utbildningar

Internationellt certifierad kundaliniyoga-och meditationslärare (500 h vid IMY)
Breathwalk instruktör
Barnyogalärare
Sat Nam Rasayan
Raw Life educated
Coach steg ett
Happy har även gått en ett årig utbildning I Non Violent Communication och genomgått Karolinska Institutets stresshanteringsprogram vid utbrändhet.