1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Julmingel med vernissage 7 dec kl 16.30-18.30

Julmingel med vernissage

7 dec kl 16.30-18.30

Ingen anmälan & ta gärna med en vän!

Kom och fira in julen med oss på Yoginis!

Vi välkomnar er till en skön eftermiddag där vi umgås över ett glas glögg & njuter av Fannys Larssons färgglada målningar i utställningen Färgfylld närvaro.

Såhär beskriver Fanny sin konst:

"Jag målar för att fånga närvaro och känsla fri från tanke. När du ser mina tavlor fylls du med energi. Varje tavla tar flera månader att göra klar. Expressionismen och det impulsiva barnasinnet inspirerar mig. Vattnets konstanta rörelser och intryck av olika kulturer är också en källa för min kreativitet. Tavlorna är gjorda i akrylfärg med inslag av mixed media som tyg, sand och spackel

Med lång erfarenhet vägleder jag dig till att välja en tavla som känns rätt för dig och ditt hem. Jag har en konstutbildning i Barcelona. Mina tavlor har visats på flera solo och grupputställningar i Stockholm och Barcelona. Idag är jag verksam i min atelje i Vasastan, Stockholm, där jag även håller kreativa workshops."

Eftermiddagen bjuder också på fina specialerbjudanden på yoga och en tävling.

Varmt och hjärtligt välkomna!