1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Keep up and you will be kept up!

En workshop med Viveka Pasquier.

1 april kl 13.00-15.30

Boka workshop
(Du behöver vara inloggad för att kunna boka)

Pris: 480 kr (380 kr för dig med halvårskort och årskort på Yoginis & friends, välj betalsätt faktura)

Lärare:
Viveka Pasquier
Kreta 2016

Keep up and you will be kept up! Det är kundaliniyogan i sin essens: tekniker för att kunna leva ditt liv stabil och stark, fokuserad och lugn. Tillfreds. Lycklig!

Denna eftermiddag ges du chansen att genom yogan möta dig själv och din potential. Att få ta del av det där storslagna som är du.

Idag år 2017 har de allra flesta av oss många åtaganden, livet snurrar på och känslan av uthållighet, stabilitet och balans lyser inte sällan med sin frånvaro. Arbete, vänner, familj, barn, studier, träning, resor… vi vill hinna med allt, och med glans. Har du ibland känslan av att det är dig övermäktigt?

Kundaliniyogan hjälper dig att stå stadigt när det blåser hårt, att kunna fatta kloka beslut i stundens hetta, att vara medkännande fast du är trött, att kunna stå i glädjen mitt i allvaret. Yogan hjälper dig att Hålla ut och veta att du Är hållen!

Denna eftermiddag får du med dig en av kundaliniyogans allra vackraste juveler hem, en kraftfull meditation som regenererar hela ditt system inklusive din hjärna. Enkel att göra, lätt att få in i din vardag. Du leds med varma och vana händer in i livsbejakande yoga och djup läkande vila.

Lärare är härliga Viveka Pasquier, vän, kollega och lärare till Victoria Löwenberg & Suzann Westin. Viveka är kundaliniyoga- och meditationslärare sedan 1998 och har en mycket bred erfarenhet av att förmedla yogan. Hon utbildar kundaliniyogalärare i Stockholm, Oslo, Umeå och Vasa samt steg 2 utbildningen för lärare runt om i Europa. Viveka undervisar med hängivenhet och glädje till alla som vill bli berörda, som kom och ta chansen att yoga med denna sprudlande yogini som inte ofta håller workshops i Sverige!

Kom och ge dig själv möjligheten till en lyckligare tillvaro!
Varmt välkommen!

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

.