1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Kirtan 20/9 – mantrasång till levande musik

Kirtan - mantrasång till levande musik

20/9 kl 18.30 - 20.30.

Boka workshop

Pris: 300 kr eller ett klipp på ditt kort hos oss. Ingår för dig med hel- och halvårskort.

Problem att boka? Maila din anmälan till info@yoginis.se så hjälper vi dig. Om du inte är kund hos oss sedan tidigare ber vi dig inkludera namn & mobilnummer i anmälan.

Välkommen till en härligt inspirerande och upplyftande kväll i skön gemenskap med mantrasång och levande musik på Yoginis! Mantran är en central och viktig del av Kundaliniyogatraditionen och denna dag får vi besök av Har Dyal – Annki Warberg Landahl & Klas Landahl – yogalärare och musiker från Stockholm Kundaliniyogacenter som delar sin musikglädje och hängivenhet med oss. 
 
Att chanta mantran tar oss rakt in i hjärtat och har en djupt avslappnande och upplyftande effekt på oss. När vi sjungit infinner sig en skön stillhet, en inre klarhet och en positiv känsla. Denna kväll delar de bl.a. mantran från sitt nya album – du är välkommen att både lyssna och sjunga med.
 
Inga förkunskaper krävs, kom precis som du är!
 
OM LÄRARNA
 
Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.
 
Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige. De har precis släppt skivan, ”The Heartbeat of We”, med vackra mantran ur Kundaliniyogatraditionen. Lyssna på skivan på Spotify!