1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Explore your feminine essence

Tid: 16.00-18.30

Datum: 6 okt, 20 okt, 3 nov, 17 nov, 1 dec, 15 dec, 12 jan, 26 jan.

Pris: 3890 kr
10 % rabatt till kunder med hel- och halvårskort, välj betalsätt faktura.

Observera att du behöver vara inloggad för att kunna göra ditt köp.

Boka workshop

Det här är en kurs för dig kvinna som längtar efter mer frihet och njutning i ditt liv. I en trygg gemenskap med andra kvinnor får du under hösten möjlighet att utforska på djupet vad detta innebär för dig.

Både män och kvinnor har såväl maskulin och feminin energi. Så många av oss kvinnor (och män) lever så mycket i vår maskulina energi där fokus ligger på prestation, struktur och kontroll med följd att vi lätt hamnar i ett ständigt uppvarvat tempo med minskad kontakt med oss själva. Vi riskerar att känna oss håglösa och känslomässigt tomma eller som om vi gick omkring med en inre tryckkokare av känslor som inte finner någon annan väg än att pysa ut i frustation och ilska. Långt bort från upplevelsen av frihet och njutning.

Vid 8 tillfällen, varannan fredag kl 16-18.30, under hösten ges du möjlighet att i gemenskap med andra kvinnor hitta tillbaka till dig själv och ge dig hän i de feminina kvaliteterna som handlar mer om att känna, vara, släppa taget och njuta. Tillsammans tinar vi upp och låter både kropp och själ få mjukna i mötet med det som är, oavsett vad det är.

Under kursen varvar vi mjuk och följsam yoga och andra fysiska övningar med samtal och teori - allt för att återfinna balansen mellan våra maskulina och feminina kvaliteter och leva i djup kontakt med oss själva, även när vardagen är hektisk.

Vi använder oss av;

Yoga - med hjälp av mjuk och följsam yoga lyssnar vi lyhört inåt och finner vägar för ökad frihet och njutning i både kropp och själ.

Rörelse till musik - i olika övningar låter vi kroppen få uttrycka det som ryms inom oss. Kanske trevande, kanske vilt. Vi ser vad som i stunden finns där.

Sharing - en form av trygga samtal i närvaro där vi ges möjlighet att lyssna till varandra och utforska och sätta ord på det som finns inom oss utan att bli avbrutna, få råd eller kommentarer.

Beröring - olika beröringsövningar där ”ingenting behöver ske”. Vi får möjligheten att rent fysiskt få känna den stora gåvan i att ge och ta emot stöd av varandra i olika beröringsövningar.

Teori/föreläsning - kursen handlar först och främst om att erfara, men vi varvar även ovanstående med en del teori för att få en ökad intellektuell förståelse för vår upplevelse.

Kursen leds av Kristina Aspemo. Kristina träffar du som yogalärare här på Yoginis där hon undervisar i hatha yoga och håller workshop med liknande innehåll som denna kurs. Denna kurs erbjuder en fördjupad upplevelse att det du fått uppleva om du varit med på någon av hennes workshops. Det är däremot inget krav att du har deltagit tidigare, utan du är välkommen precis som du är.

Alla vi människor har så mycket djupt nedlagd vishet i oss om vi bara ger oss tid att lyssna, och Kristina arbetar sedan 8 år på heltid med att stödja människor till att leva ett liv alltmer i samklang med detta sitt inre. Dessförinnan arbetade under 15 år hon som chef och specialist i finansbranschen.

Kristina brinner alldeles särskilt för att stödja oss kvinnor i att finna vår kraft och livsglädje. I drygt 10 år har hon deltagit i och lett kvinnogrupper av olika slag, i Sverige och utomlands. Och 2014 var hon med och startade en skola i norra Indien för att ge unga kvinnor en möjlighet till ökad självinflytande i sina liv.

Väcker det här din längtan? Kanske också lite lätta fjärilar i magen? Ja, då tror vi att kursen kan vara något för dig. Varmt välkommen med din anmälan, och har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.