1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Lena Mikaelsson

Yogalärare, yin & restorative
Certifierad massageterapeut
Ayurvedisk hälsorådgivare

Boka klass

Yoga studio täby centrum

 

Lena är utbildad yinyogalärare med ayurvedisk inriktning på Yoga Devi.

När Lena hittade lärarutbildningen på Yoga Devi kändes det helt rätt, att få möjlighet att knyta ihop all sin kunskap inom ayurveda med hennes tidigare erfarenheter inom stresshantering, massageterapi och chakraflödesterapi.  Tillsammans med yinyoga och restoretivyoga har hon nu en stor härlig verktygslåda att plocka ifrån. 

"Jag har fastnat för yinyoga som är en lugn typ av yoga för att det överensstämmer så väl med det jag vill erbjuda och dela med mig av i mitt arbete med hälsa för kropp och själ. Många av oss lever ett stressfullt liv med många krav och måsten, därför är det så värdefullt med återhämtning. Att hitta balansen i livet, lyssna på kroppen när den pratar med oss.

Att stanna upp för att lyssna inåt, stilla sinnet, mjukna i kroppen och läka, det är yinyoga för mig. Samtidigt som kroppen tränas i ett avslappnat läge i varje position där bindväven sträcks ut och stärks på djupet, så erbjuds en liten minimeditation i samma stund. Vi får träna oss på att möta allt som dyker upp i kroppen och i tankarna."

Lena vill skapa en rofyllda platsen där kropp & själ får vila, fylla på med ny kraft och livgivande energi - oavsett om du träffar henne på massagebänken eller på yogamattan! 

Utbildningar:

Stresspedagog - New Life
Massageterapeut - Kompletärmedicinska Högskolan
Idrottsmedicin - IMC, Idrotts Medicinskt Center
Personlig tränare - The Academy
Chakraflödesterapeut - Gun Boll
Ayurvedisk Hälsorådgivare - Ayurveda Akademin
Ayurvedisk Massageterapeut - Ayurveda Akademin
Yinyoga - lärarutbildning (200h) - Yoga Devi
Restoretive yoga - Yoga Devi