1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Måndag 26 dec kl 13-17

Boka workshop

Lärare:
Fanny Larsson

Pris: 800 kr.

Om du har korten Best Year Ever eller Six Lovely Months så ingår workshopen utan extra kostnad, alla behöver dock boka. Begränsat antal platser.

Less is more

Hur kan vi med de mest grundläggande yogaställningarna fortsätta utvecklas på mattan? Ofta när vi flödar igenom ställningarna hinns det inte riktigt med att verkligen känna, förstå och både aktivera och slappna av i rätt delar i kroppen för att få ut maximal effekt i våra asanas.

Under den här workshopen reder vi ut linjering och ökar vår förståelse för hur vi kan lära vår kropp att reagera så positivt som möjligt i varje ställning. Vi lär oss av att prova, känna, jämföra och titta och ökar på så vis vår trygghet inom yogan. Less is more är inom yogan viktigt men utmanande för våra egon att efterfölja och vi pratar om vikten av att balansera våra energier, yin och yang, i vår kropp.

Som avslut lägger vi fokus till kroppens återhämtning och hur vi med hjälp av vår andning, pranayama, och förmågan att styra våra muskler kan lösa upp blockeringar i våra chakran som påverkar oss både kroppsligt och emotionellt.

Denna workshop passar såväl dig som är helt säker på att inget nytt kan upplevas i hunden och till dig som knappt vet vad hunden eller yoga är. Här finns något för alla och du behöver inte ha några förkunskaper för att delta, detta är en utmärkt början på din yogaresa!