1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Åșa Andersson

Åșa Andersson
Diplomerad massör, gravidyogalärare och barnmorska

Se lediga tider och boka

Åsa är gravidyogalärare utbildad av Ellen Engvall samt diplomerad massör, mindfulnessinstruktör, legitimerad sjuksköterska sedan 1999 och barnmorska sedan 2008.

Åsa har arbetat inom vården i 30 år och har en lång erfarenhet av att möta människor med både fysiska och psykologiska spänningar och god erfarenhet av att kunna hjälpa och lindra med sina händer.

Från mina år som sjuksköterska var den taktila massagen en viktig och uppskattad behandling och i mitt arbete som barnmorska har jag dagligen använt mina händer och massagen som verktyg för att lindra förlossningssmärta men kanske framför allt på ett individanpassat sätt använda massagen i syfte att hjälpa mottagaren komma ned i varv och nå total avslappning. Jag har alltid fascinerats av den kraftfulla effekt mottagaren kan få ut av massage och jag känner mig hedrad och glad att få bidra med detta i en yogastudio som jag upplever som en lugn, skön oas med fantastiska medarbetare. Välkommen att höra av dig och du önskar en massagebehandling och en oxytocinboost!


Avslappningsmassage
Är du exponerad för mycket stress eller har varit under lång tid kanske du känner en rad symptom i kroppen såsom spända käkar, stela axlar, spänningshuvudvärk, spänd nacke, generell stelhet, irritation osv. Då brukar en avslappnande massage göra underverk! Om du uppskattar doftolja och musik så finns det för att förhöja upplevelsen av njutning och avslappning. Jag rekommenderar minst 60 minuters behandling för avslappningsmassage men har du möjlighet att boka 75 eller 90 minuter så ökar chansen till en riktigt god effekt då det kan ta lite tid för ett stressat nervsystem och en spänd kropp att verkligen landa och slappna av helt. Kom som du är och låt dig pysslas om.

Friskvårdsmassage
Jag börjar och avslutar behandlingen med en ljuvlig avslappningsmassage och däremellan får du lite djupare knådning på specifika “problemområden” tex spända axlar. Denna behandling passar utmärkt för dig som inte är ute efter den mest djupgående massagen typ idrottsmassage men önskar lite annat än avslappningsmassage. Vill du att jag använder doftolja i antingen uppiggande- eller avslappnande syfte så kan du få det och vill du lyssna på musik så hittar vi något som passar dig. Kom ihåg, att ta hand om sig är att ta ansvar.