1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Mindful Christmas

26 dec kl 13-17

Boka workshop

Lärare:
Fanny Larsson

Pris: 775 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Välkomna 2018 med ny energi och medvetenhet.

Sista dagarna på 2017 bjuder vi in dig att komma precis som du är med din unika fantastiska kropp för att yoga, andas och landa i det som är. Vi går tillbaka till grunden både inom yogans praktik och dess ställningar men också till oss själva.

Vi hittar ett inre lugn och släpper stress och spänningar, väljer att låta kroppen få vila, återhämtas och fyllas med ny energi. Vi börjar om från början med vad yoga faktiskt är, bortom egon, avancerade ställningar och prestation, där vi stannar i andning, pranayama som är grunden till allt, följt av mjuka medvetna grundande asanas i kombinationer för öppna höfter, mjuka axlar och rörliga ryggar.

Fokuset ligger på närvaro och rening av kroppen, rening av vårt fysiska system där vi släpper stagnerade stresshormoner och spänningar, får igång metabolismen och balanserar vårt nervsystem för harmoni mellan kropp och sinne. Avslutningsvis löser vi upp blockeringar och ökar energiflödet i kroppens meridianer med restorativa ställningar och yoga nindra (yogisk sömn).

Oavsett med vilken kropp, erfarenhet eller plats i livet du är i är du varmt välkommen att delta för ett harmoniskt slut på 2017 och en energifylld start på 2018.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months.