1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Miniretreat i tystnad

15 juni kl 13-17.

Boka workshop

Lärare: Nadja Riback

Pris: 775 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

“The treasures that can be found outside of you can’t even compare with the treasures that can be found inside you” –Rumi

Längtar du efter att lyssna inåt och finna ro i förväntningarna på den kommande sommaren?
Miniretreatet vill ge dig en stilla plats för återhämtning och reflektion mitt i det sus och brus som månaden juni ofta bjuder på. För det händer något med oss när vi låter samtalen tystna. Plötsligt hör vi det egna, inre dialogen tydligare och du får större möjlighet att komma till ro med det som är i stunden.

Kanske är det en härlig utmaning att prova på tystnaden under en längre stund, eller så är du redan van vid att umgås utan samtal. Workshoppen kräver inga förkunskaper utan bjuder in dig att utforska ditt inre landskap i tyst gemenskap med andra.

Nadja guidar dig genom dagen i medvetna lätta rörelser, meditation, längre stunder i tystnad och avlappningsövningar. Du får även en introduktion av hur regelbunden träning i mindfulness kan ge näring till känslor av sammanhang, livskvalitet och medkänsla.

Pausen kommer också att vara en plats för tyst gemenskap så att du får möjlighet att uppleva smakerna av frukt, nötter och te i medveten närvaro.

Hjärtans välkommen att uppleva friheten, kravlösheten och den fördjupade närvaron.