1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Möt våren i balans

Balansera dig med hjälp av kundaliniyoga och ayurveda.

18 mars kl 13-17 samt extra tillfälle 19 mars kl 9-13.

Boka workshop

Lärare:
Lena Mikaelsson
Victoria Löwenberg

Pris: 800 kr.

Ayurveda betyder kunskap om livet och är en mycket gammal Vedisk hälsotradition där man talar om att återställa balansen i kropp och själ under alla årstider. De tre ayurvediska energierna vata, pitta och kapha finns i olika sammansättning i alla människor där de styr alla kroppens funktioner, men de finns även i naturen och våra årstider.

När våren gör sitt intåg och vi går över från den torra, kalla vintern så säger man inom ayurveda att vi nu går in i Kapha-tid. Det betyder att jorden och naturen håller på att tina, men den är fortfarande kall, tung och blöt, detta återspeglas också i kropp och sinne. Tyngd och trötthet i kropp och själ under våren är typiska kaphasymptom och kan tyda på en kaphaobalans, man kanske känner sig extra omotiverad och har svårt att komma igång, många drar på sig sin årliga vårförkylning.

Kundaliniyogan är en 5000 år gammal tradition med en skattkista av verktyg för att skapa balans och ett skönare liv. Under den här workshopen gör vi ett kraftfullt pass för att balansera din kapha, ett pass som du sedan får med dig hem för fortsatt utövande om du så önskar.

Vi bjuder på kapha-te och tilltugg som balanserar din kapha.

Varmt välkommen!

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months. Begränsat antal platser.