1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Nadja Riback

Diplomerad friskvårdsmassör
Hälsocoach
Mindfulnessinstruktör
nadja@yoginis.se
0733-925 935

Se lediga tider och boka

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001 då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult/Hälsocoach på Stensunds folkhögskola. Nadja arbetar effektivt, medvetet och intuitivt i behandlingsrummet för att din kropp ska ha möjlighet att släppa taget om fysiska såväl som känslomässiga spänningar i kroppen.

Nadja är mycket mån om att skapa trygga rum för att du som kund ska känna dig sedd, välkommen och avslappnad. Nadja är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar. 

”Massage fungerar mycket effektivt för att stimulera blodcirkulationen vilket ger ökad syresättning till kroppens celler. Beröringen frisätter välgörande hormoner som sänker stressnivåerna och ökar känslan av välbefinnande och hälsosam kroppsmedvetenhet. Även huden stärks av de handgjorda, ekologiska oljorna som jag använder i behandlingarna. Att unna sig regelbunden massage är ett ypperligt sätt att stärka sin hälsa, oavsett var i livet du befinner dig. Varje möte är unikt och varje behandling anpassas efter dina behov.”
/Nadja

Klassisk massage
En aktiv behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv eller tycker om känslan av att det gör ”skönt ont”, då jag arbetar med dina triggerpunkter.

Avslappningsmassage
Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig djup vila, lugn och återhämtning. Avslappningsmassage passar extra bra när du upplever mycket stress, sömnsvårigheter eller kanske befinner dig på en utmanande plats i livet. Den passar givetvis även dig som söker en stunds verkligt skön avkoppling. Här arbetar jag med välgörande, ekologiska oljor och även eteriska oljor.

Intuitiv massage
Här möts vi först i ett kort samtal för att landa här och nu. Utifrån samtalet arbetar jag sedan intuitivt med ömsom lätt, ömsom aktiv, beröring där din kropp behöver omtanke och cirkulation i stunden. En behandling som ger dig djup avslappning. Eteriska oljor balanserar och fördjupar upplevelsen av total avkoppling. Välkommen till en läkande behandling som passar extra bra när du har en ledig dag eller kan komma hem och fortsätta vila.

Hälsosamtal, för förändringskapacitet
I hälsosamtalen går vi tillsammans igenom olika delar av ditt liv för att få en god inblick i områden som fungerar väl och områden som behöver stärkas eller förändras. Genom motiverande samtal och övningar i medveten närvaro, hemuppgifter i fysisk aktivitet (anpassad efter din förmåga) och meditation, samt kostråd stärker du dina friskfaktorer. Det ger dig en stabil grund och kapacitet att nå dina mål, både privat och i arbetslivet.
Du bokar hälsosamtal genom att maila nadja@yoginis.se.

“Alla borde ha en Nadja i sitt liv! Har aldrig mött en mer genuin och lyhörd människa. Hon satsar helhjärtat på varje individ och med fullständig närvaro i allt hon gör känner man sig sedd. Tacksam för att få ha mött denna vänliga själ och jag ser fram emot att uppleva fler tillfällen/behandlingar med henne.”
/Massage och meditationsklient