1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Nadja Riback

Diplomerad friskvårdsmassör
Hälsocoach
Mindfulnessinstruktör

Boka klass

Yoga studio täby centrum

Nadja är diplomerad friskvårdsmassör, hälsocoach och mindfulnessinstruktör. Hon brinner för hållbar hälsa och arbetar för att människor ska hitta sitt eget unika sätt att skapa medvetna vanor som ökar livsglädjen och välbefinnandet. Nadja undervisar i mindfulness på Yoginis samt erbjuder massage i det ena behandlingsrummet. 

När jag lär ut mindfulness och meditation är trygghet och tillgänglighet a och o. När vi stannar upp och stärker förmågan att välja vad vi vill fokusera på ökar ofta känslor av egenvärde och delaktighet i vardagen. Mitt syfte är att ge mina kursdeltagare verktyg som skapar en större närvaro, minskad stress och mer glädje. Det är aldrig för tidigt eller försent att öva upp `närvaromuskeln`

Mitt syfte som massör är att mina kunder ska få en trygg och skön stund och lämna behandlingen med en känsla av välbefinnande. Massage är ett fantastiskt verktyg för den egna kroppskännedomen, för ökad avslappning och självkänsla.

Nadja ger massage på Yoginis på fredagar, lördagar och söndagar. Varmt välkommen att kontakta Nadja direkt för bokningar.

Se lediga tider och boka här.