1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

FÖLJ MED PÅ YOGARESA TILL NERJA

 30/5-6/6 2018

Lärare
Vera Porad

Följ med på en resa till södra Spanien med mycket sol, bad och yoga. Under en vecka får du möjlighet att fördjupa och utveckla din yoga, med fokus på ashtanga. Vi utövar ashtangayoga varje morgon och under tre eftermiddagar hålls lugna och meditativa pass. Däremellan gör du vad du vill.

Nerja i södra Spanien är en pittoresk liten stad med många stränder, gränder och annat att utforska. Destinationen och resans upplägg passar utmärkt för att ta med familjen eller annat sällskap.  30/5-6/6 2018. Du som har hel- eller halvårskort hos Yoginis & Friends får 10 % rabatt på yogan. 

Fördjupa din yoga

Lärare på resan är Vera Porad som utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga. På morgnarna utövar du ashtangayoga enligt Mysore-stil vilket innebär att du får stöd och hjälp i din träning där du är.

Ashtangayoga enligt traditionen från Mysore, Indien, går ut på att du utövar en fast serie yogaställningar (asanas) självständigt och i ditt eget tempo. Med yoga varje dag utvecklas ditt arbete på mattan och din förståelse för yogan och dig själv fördjupas. Vera guidar och hjälper dig genom hela passet.

Undervisningen passar såväl nybörjare som mer erfarna utövare och du är välkommen var du än befinner dig på din egen yogaresa. Ankomst söndag den 30 april, yogan börjar på morgonen den 1 maj.

I grundpriset ingår:

  • Yoga på morgonen varje dag samt tre eftermiddagspass, totalt tio pass.
  • Transfer till och från flygplatsen i Málaga.
  • Boende i lägenhet med självhushåll och tillgång till pool, centralt i Nerjas gamla stadskärna.
  • Frukost.

Din investering är €625. Tillägg eget rum: €100, egen lägenhet: €200. Kostnad för flygbiljetter tillkommer. Researrangören/hotellet bokanerja.se kan hjälpa dig med förmånliga flygbiljetter, ju tidigare du bokar desto bättre pris.

För mer information och för att boka, maila vera@yoginis.se