1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

New Year, New You

En workshop om att börja om.

Lördag 28 jan, kl 13-17.

Boka workshop

Workshopen är fullbokad men det går att ställa sig på väntelista i appen (Gymsystem Boka, träningsställe Yoginis) eller genom att maila info@yoginis.se

Lärare:
Lena Craméus
Victoria Löwenberg

Pris: 800 kr.

Under den här workshopen varvar vi yoga, reflektion och berättelser ur Lena och Victorias liv. Du bjuds in till att för en stund vandra vår väg från ett liv där yttre prestation och strävan efter nästa mål styrt till att nu applicera ett inre ledarskap och skapa ett liv som berör på djupet.

Kanske finns det också en längtan inom dig att förändra något? Kanske en upplevelse av att målen inte ger dig den tillfredställelse de tidigare gjort och en känsla av att något saknades i livet? Då är detta workshopen för dig.

Vi kommer att titta närmare på vad ”känslan av att något saknas” står för och hur vi kan komma åt den, hur vår strävan påverkar oss och hur det är att i vuxen ålder börja omvärdera sitt liv och tappa fotfästet för en stund.

Du bjuds också på godbitar ur yogans värld som hjälper oss att få kraft och mod att våga göra stora förändringar i livet, verktyg som kan stödja dig på din nya väg.

Varmt välkommen!

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months. Begränsat antal platser.