1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Nyhet! Utomhusklasser vid Näsaäng och Skavlöten

Klasser utomhus

Vi är glada att tillfälligt kunna erbjuda klasser utomhus i vår vackra natur! Klasserna ligger bokningsbara på schemat och du är hjärtans välkommen!


Skogsbad Skavlöten
Lärare: Victoria Löwenberg
Måndagar 10.30-11.45

Varmt välkommen till en härlig stund där vi tar in skogen med alla sinnen, det japanerna kallar Shinrin-Yoku och som forskning visar är lugnande och stressreducerande. Vi kommer att gå en kortare sträcka i lugnt tempo och göra övningar i stillhet, så klä dig varmt.

Vi ses vid parkeringen vid Skavlöten motionscenter. På Skavlötsvägen åker du förbi badplatsen och två byggnader på höger sida, sväng sedan direkt höger in på den stora grusparkeringen. Vi träffas på gräset nedanför parkeringen.

Skogsbad är underbart att göra oavsett väder, så vi ställer inte in pga regn/snö utan klär oss efter vädret. Varmt välkommen!


Yoga utomhus Skavlöten

Lärare: Carina Hjelm
Tisdagar 16.30-17.30

Att yoga utomhus är underbart helande för både kropp och själ. Genom hathayogans rörelser stärker vi oss från insidan och ut. Vi andas frisk luft, lyssnar till naturen, känner vindens smekningar samtidigt som vi vänder blicken inåt mot vårt unika jag.

Vi ses vid parkeringen vid Skavlöten motionscenter. På Skavlötsvägen åker du förbi badplatsen och två byggnader på höger sida, sväng sedan direkt höger in på den stora grusparkeringen. Vi träffas på gräset nedanför parkeringen.

Medtag egen matta. Kläder efter väder, vi ställer endast in vid spöregn (du får då ett sms om du är anmäld). 


Mindful Nature Näsaäng
Nadja Riback
Torsdagar 9.00-10.15

Välkommen att landa i medveten närvaro vid vackra Näsaäng. Vi varvar stilla meditation med rörelser och bjuder in väder, vind och det som pågår runt omkring oss i varje övning. Ha gärna med dig ett sittunderlag, filt eller yogamatta att vila kroppen mot. I Mindful Nature övar du upp förmågan att vara närvarande på en öppen plats och vi kommer att arbeta med förmågan att aktivt välja förhållningssätt. Något som ofta bidrar till att ge dig en ökad känsla av självmedkänsla och livskvalitet.

Vi samlas klockan 09.00 vid linbanan som ligger precis intill parkeringsplatsen i anslutning till
Näsaäng. Vid ösregn ställer vi in och ses veckan därpå, du får då ett sms om du är anmäld.