1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Besök oss: Vi finns på våning sju i höghuset med "Täby-bollarna på", entré från Täby Centrums entré H vid Blomsterpassagen eller från norra garagets tak.

Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av information och specialerbjudanden.

Yoginis & friends

Yoginis & friends är en personlig och vacker yogastudio med Täbys största yogautbud. Hos oss kan alla yoga, nybörjare som erfaren, och våra erfarna lärare lägger stort vikt vid att få dig att känna dig trygg i ditt möte med yogan.

Vi har skapat en lugn oas på 7:e våningen (7:e himlen) i pulserande Täby Centrum därför att vi älskar kontraster. Intrycken och pulsen som erbjuds i vardagen får balanseras av lugnet och återhämtningen som yogan ger oss. Många upplever ett lugn bara genom att kliva över tröskeln till oss.

Vi vill erbjuda yoga för alla och har därför en mängd olika lärare och yogaformer. Många väljer att börja med vårt populära Curiosity Card där du får yoga hur mycket du vill i två veckor för att sedan bestämma dig för hur du ska gå vidare. Hos oss kan du börja närsomhelst, inte bara vid terminsstart. Du kan välja att komma på enstaka klasser eller att bjuda dig själv på ett Best Year Ever eller Six Lovely Months, våra populära kort som ger dig tillgång till alla klasser.

Vi erbjuder även yoga och klasser för stressreduktion till företag, som t ex Finansinspektionen där vi varje vecka bjuder in till 30 min stressreduktion i ett av deras konferensrum. Enkelt, tillgängligt och effektivt.

Vi har också två behandlingsrum där våra underbara terapeuter erbjuder behandlingar för kropp och själ.

Studion ägs och drivs av Victoria Löwenberg som är meditations- och kundaliniyogalärare. Victoria har även en fil kand i psykologi och har arbetat som HR-specialist under många år men efter en kraftig utmattning tog livet en ny väg och 2014 öppnade Yoginis & friends.

Är du nyfiken men vet inte om yoga verkligen är något för dig? Kom upp till oss så tar vi reda på det tillsammans!