1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Poke, Provoke, Confront & Elevate

Framskjutet, vi återkommer med nytt datum.

Pris: 775 kr. Ingår för dig med hel- och halvårskort deluxe.

Lärare: Victoria Löwenberg & Suzann Westin.

Varmt välkommen till en livgivande eftermiddag med kundaliniyogans fantastiska tekniker! 

 
Vi har valt att döpa workshopen efter Yogi Bhajans uttryck POKE - PROVOKE - CONFRONT - ELEVATE. Vad ligger i det uttrycket? Kundaliniyogan är en effektiv yogaform som ibland kallas för hushållens yoga därför man får snabb effekt men den utmanar (poke) oss också för att vi ska bli mer medvetna, provocerar (provoke) oss ibland med dess övningar/asanas och konfronterar (confront) våra invanda mönster som kanske hindrar oss från att växa. Håller vi  ut, så lyfter (elevate) den oss.
 
Under workshopen delar Victoria & Suzann sina upplevelser av kundaliniyogans förmåga att göra just detta och hur teknikerna har förändrat deras liv. Du får också chansen att gå lite djupare in i kundaliniyogan och uppleva en längre kriya & meditation än vi undervisar på vanliga klasser. Vi pratar om utmaningar med kundaliniyogan och också om hur den kan öppna dörrar vi kanske inte ens visste fanns. 
 
Det är lämpligt om du har testat kundaliniyoga några gånger tidigare om du vill delta i den här workshopen. Kundaliniyoga är en yogaform som utmanar oss i den grad vi låter den och det är alltid DU som bestämmer nivån. 
 
Varmt och hjärtligt välkommen!