1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Yogaretreat Provence

Planeras till sept 2022.

Varmt välkommen att följa med oss till vår älskade pärla Giens och det charmiga hotellet  Le Provencal! Giens är en liten by på en halvö utanför Hyeres. Hotel Le Provencal har fyra fantastiska restauranger och enklare rum med strålande havsutsikt  eller vy mot den lilla byn . Hit hittar inte de stora turistbussarna och tempot är lugnt och avslappnat, som gjort för yoga!

Vi yogar i den vackra trädgården vid havet, njuter sköna livgivande yogapass och meditationer. Vi uppmärksammar allt det fantastiska vi omger oss med: maten, naturen, havet, yogan och låter alla våra sinnen njuta till fullo!

Sagt om resan:

"Vyerna, parken, havet, stenstranden, klipporna, promenadstigar, den stillsamma byn, hotellet, den omtänksamma personalen och MATEN! - allt det var en så perfekt bas. Alla som var med - ett så härligt gäng! Det var också en omväxlande blandning av yogapass, ibland fysiskt krävande och ibland mentalt. Lagom med bara två pass per dag så att man hade gott om tid för annat som man själv hade behov av att göra."

"Som en pralin ask med olika smakprov och innehåll!"

"Yogan i Giens berörde, klasserna ni valt ut tillsammans med miljön och musiken alt tystnaden var stark. Sista morgonklassen var extra stark, vacker och givande. En klass som sammanfattade hela resans yoga. Tror ingen gick därifrån oberörd.""Retreatet var en underbar bubbla av bomull och honung, och kropp och själ kändes mjuka och följsamma en lång tid efter att jag kommit hem."

Vill du anmäla intresse för resan eller fråga något? Kontakta Victoria på victoria@yoginis.se eller ring studion på 08-684 292 00.