1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Energi och självkänsla

Tjejvecka i Puerto de Mogan 8-13 mars 2020 med Nadja och Victoria.

Anmälan: maila till info@yoginis.se, så får du en faktura på mail. Inkludera ditt namn och mobilnummer om du är ny kund hos oss.

Pris yoga & mindfulness: 4900 kr.

En dag med oss:
8.30-9.45 Kundaliniyoga
16.00-17.30 Mindfulness & funktionell träning
19.00-20.00 Föreläsning, reflektion & mys på takterassen

Du väljer naturligtvis helt själv hur många aktiviteter du är med på.

Genomsnittligt väder i mars:
Dag: 20 grader
Natt: 17 grader
Vatten: 19 grader
Soltimmar per dag: 10
Risken för regn är låg.

Yoga studio täby centrum Nadja Riback

Yoga studio täby centrum Victoria Löwenberg

Längtar du efter ljus, förundran och stärkande träning för kropp och själ?

I vackra Puerto de Mogan på Gran Canaria vill vi bjuda in er, underbara kvinnor, till skön gemenskap med kundaliniyoga, mindfulness och värdefulla samtal. Vi åker med en liten grupp på max 10 kvinnor.

Det här är en flexiresa där du själv bestämmer hur du vill spendera tiden mellan våra gemensamma träffar. Kanske kan du vara ledig från jobbet & vill vila på stranden, kanske kan du jobba på distans med tårna i Atlanten eller kombinera resan med ett kreativt projekt som du önskat starta upp? Valet är ditt!

De fasta punkterna på resan tar plats på vår härliga takterass i hamnen, nära Hotel Puerto de Mogan. Här bjuds du varje morgon 75 min kundaliniyoga med Victoria där du får fylla på med ny livskraft, stora andetag och vackra meditationer. På eftermiddagarna guidar Nadja dig in i 90 min medveten närvaro, genom funktionell träning (enkla övningar för ökad fysisk styrka, rörlighet och balans) och meditation. Den röda tråden genom veckans pass är energi & självmedkänsla – att bli sin egen kärleksfulla vän.

På kvällarna bjuds du in till gemenskap och samtal med oss, Victoria och Nadja kommer även att hålla inspirerande föreläsningar, gruppövningar och annat bus!

Dagtid får du gärna hänga på terassen hur mycket du vill under våra dagar tillsammans! Skriva, sola, jobba, läsa, yoga, andas - du bestämmer! Vi kommer förse platsen med sköna vibbar, solmogen frukt & läskande dryck som du tar för dig av.

Boendet bokar du själv och det finns många fina alternativ i Puerto de Mogan. Vi gillar Hotel Puerto de Mogan extra mycket och genom dem har vi reserverat sex lägenheter till er, i bokningsnr HPM68666, där man kan bo 2-3 personer. Lägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng och ytterligare en sovplats i vardagsrummet. Priset för en vecka, inklusive frukost, är 1216€ per lägenhet för två personer (dvs 608€ per person) och 1349€ per lägenhet om ni är tre stycken (dvs 450€ per person). För att boka kontaktar du hjälpsamma Elena på elenabrito@hotelesthe.com

Lägenheterna ligger i andra delen av hamnen, en bit bort från hotellet, men nära vår samlingspunkt. Det finns ett litet poolområde som tillhör lägenheterna. Här hittar du bilder på lägenheterna och området.

Om du föredrar att bo på hotellet går det finfint! Där ingår halvpension och tillgång till det vackra poolområdet precis vid havet. Hotellet har även en skön spa -och relaxavdelning.
Du bokar enkelt via www.hotelpuertodemogan.com/en. Priserna varierar beroende på typ av rum och när du bokar.

Det går självklart också att hitta privata uthyrare om du önskar det.

Flyg: Vi rekommenderar att ni flyger ner den 7 mars och hem 14 mars. Lägenheterna är också bokade de dagarna. Våra gemensamma aktiviteter börjar på morgonen den 8 mars och avslutas med gemensam middag den 13 mars. SAS har för närvarande väldigt bra erbjudande på flyg, ca 4 000 kr t och r direkt från Stockholm. Från flygplatsen tar det ca 45 min i taxi till Puerto de Mogan.

Puerto de Mogan är en idyllisk hamnby där fiskebåtarna ligger sida vid sida med segelyachter som ska färdas över Atlanten. Runt hamnen finns bilfria gränder med låga kritvita hus, klättrande bougainvillea och vackra torg kantade av kaféer och restauranger.

Ett stenkast bort från hamnen finns en långgrund ljus & finkornig strand. Här kan du strosa längs strandpromenaden och slå dig ner på någon av de mysiga restaurangerna som serverar ljuvliga fisk- och och skaldjursrätter.

Lärare:

Nadja Riback och är mindfulnessinstruktör, friskvårdskonsult, gruppträningsinstruktör och massör. "Under vår vecka i Puerto de Mogan fokuserar jag på att guida dig i medveten närvaro, genom rörelser och stillhet. Mindfulness är ett mycket verksamt redskap när du vill skapa motivation till hälsosamma förändringar, känslomässiga som fysiska. Välkommen att stärka kropp och knopp med glädje och nyfikenhet. Under veckan kommer du även ha möjlighet att lyfta frågor som t ex gäller att hitta nya förhållningssätt i olika situationer." Nadja håller passen Mindful Monday och Mindful Bliss hos Yoginis och är även verksam som massör. Läs mer om Nadja här.

Victoria Löwenberg är beteendevetare, yoga- och meditationslärare och driver sedan 5 år yogastudion Yoginis & friends. "Jag har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När jag undervisar lägger jag mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, men att vi samtidigt kan känna vår kraft och låta den få komma fram!" Victoria undervisar i kundaliniyoga och restorative på Yoginis. Läs mer om Victoria här