1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Rutiner på Yoginis med anledning av Covid-19

Rutiner på Yoginis med anledning av Covid-10

Som ni vet är det oerhört viktigt att följa de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger. Ni kan känna er trygga med att vi hela tiden håller oss uppdaterade och anpassar oss om nya rekommendationer ges.

Vi är lyckligt lottade som har en så stor lokal som gör det möjligt för oss att kunna sprida ut oss och fortsätta yoga i små grupper på ett säkert sätt,  i enlighet med de rekommendationer om social distansering som ges.

För att undvika trängsel i hall & lounge har vi flyttat bort vissa möbler och förändrat några rutiner.  Vi ber dig därför att:  

 - Hålla avstånd till andra och hälsar på håll.

 - Vi stannar hemma om vi känner oss lite krassliga, i enlighet med FHM regler. 

 - För att undvika trängsel i hallen ber vi dig ta av dig skorna där men om det blir kö ta med dig jackan in i yogasalen & lägg dem vid din matta. 

 - Din yogalärare välkomnar dig inne i yogasalen där vi har mest plats, istället för i hallen. 

 - Vi tvättar händerna med varmt vatten och väldoftande tvål i vår lilla tvålbuffé när vi kommer in på Yoginis. 

 - Vi älskar att umgås med er men just nu är soffhäng svårt. Vi har möblerat om i lounge-delen för att få mer plats så att vi kan hålla avstånd till varandra.  

 - Vi ser helst att ni byter om hemma men om du behöver byta om hos oss så använder vi omklädningsrummen en och en eller byter om på toaletten. 

 - Vi har glest mellan mattorna i yogasalen och tar max 10 pers istället för ordinarie 25. 

 - Du får gärna ta med dig en filt eller badlakan att lägga på mattan om du vill, eller ta med din egen matta. Vi tvättar våra mattor & tillbehör extra frekvent. 

Om du tillhör en riskgrupp, eller av andra anledningar föredrar att inte besöka oss just nu, kan du alltid yoga med oss online i den slutna gruppen Yoginis & friends online på Facebook. Den får du tillgång till när du har ett aktivt kort hos oss. 

Stay safe!