1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Samklang och Stillhet på Frötuna Gård

8-10 feb 2019
FULLBOKAD

Lärare: Nadja Riback & Victoria Löwenberg
Bild Nadja och Victoria

Bokning via Frötuna, klicka här.

Pris: 5495 kr för del i dubbelrum, 5895 för enkelrum.
I priset ingår kursen Samklang och Stillhet, material för att kunna fortsätta öva hemma efter genomförd kurs, boende med helpension fre-sön samt ett besök i Frötunas hamam.

Datum och tid: 8-10 feb 2019. Ankomst kl 15.00 på fredagen och avfärd kl 15.00 på söndagen.

Frötuna Gård ligger strax utanför Uppsala. Läs gärna mer om den vackra gården och se bilder på www.frotuna.nu

Varmt välkommen till en helg fylld med kravlöst varande i en sagolik miljö. Mjuk och energigivande kundaliniyoga varvas med total avkoppling i restorative yoga. Guidade meditationer och övningar i medveten närvaro ger dig möjlighet att skapa en närmre och mer kärleksfull relation till dig själv.

Vi bjuder in till en helg där vi tar en paus från vardagens göromål och vänder blicken inåt, till vår egen unika kropp och inre miljö. Vi låter kropp och själ få den närande uppmärksamhet som vi kanske inte alltid hinner med i vår vardag. Victoria och Nadja vill ge dig en helg som inspirerar och motiverar dig att leva i större samklang med dig själv och din omgivning. 

Att vara på Frötuna Gård är verkligen en upplevelse. Omgivningen är sagolikt vacker och när du öppnar den tunga dörren in till Frötuna slås du av friden. Här bjuds du, utöver yoga och mindfulness, också egentiden där du har chans göra det din själ längtat efter. Utsökt och närande vegetarisk kost (helpension) och ett spabesök i det härliga hamamet ingår under helgen.

Schema (kan komma att justeras något)
Fredag:
15.00 Samling & information om helgen och därefter kundaliniyoga med Victoria.
Middag.
Kvällsmeditation med Nadja.

Lördag:
Morgonmeditation med Nadja.
Kundaliniyoga med Victoria.
Frukost.
Vandringsmeditation med Nadja.
Lunch.
Besök i Hamam
Restorative yoga med Victoria (Nadja assisterar).
Middag
Kvällsmeditation med Nadja.

Söndag:
Morgonmeditation med Nadja.
Kundaliniyoga med Victoria.
Frukost
Mindfulness och restorative yoga med Nadja och Victoria.
Samling för hemgång klockan 15.

Det står dig helt fritt att delta i alla klasser eller valda delar.

Omgivningen kring Frötuna Gård är sagolikt vacker. Här bjuds du, utöver yoga och mindfulness, också egen tid för en chans göra det din själ längtar efter. Utsökt och närande vegetarisk kost ingår i retreatet, samt ett spabesök i det härliga hamamet.

Om oss
Victoria Löwenberg är beteendevetare, yoga- och meditationslärare och driver sedan 4 år yogastudion Yoginis & friends i Täby Centrum. "Jag har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När jag undervisar lägger jag mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, alla kan yoga och meditera!”

Nadja Riback är statsvetare, mindfulnessinstruktör, hälsocoach och friskvårdsmassör. ”När jag lär ut mindfulness och meditation är trygghet och tillgänglighet a och o. När vi stannar upp och stärker förmågan att välja vad vi vill fokusera på ökar ofta känslor av egenvärde och delaktighet i vardagen. Mitt syfte är att ge mina kursdeltagare verktyg som skapar en större närvaro, minskad stress och mer glädje. Det är aldrig för tidigt eller försent att öva upp `närvaromuskeln`.”