1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Samtalsterapi

Terapeut
Charlotte Österberg 
Diplomerad psykosyntesterapeut 

070 557 11 70
charlotte@yoginis.se

 
Charlotte startade sin utbildning inom Psykosyntes 2001 som en naturlig påbyggnad till sin utbildning inom psykologi på Stockholms Universitet. Att arbeta med Psykosyntes är ett kreativt sätt att nå djupare i dig, och att få tillgång till platser som av olika anledningar trängts undan eller blivit bortrprioriterade. Psykosyntes närmar sig själen, och den vi innerst inne är, på ett varsamt och respektfullt sätt. Den kan med sitt varma och icke dömande tillvägagångssätt närma sig och möta dig där du befinner dig just nu i livet.

Charlotte har regelbundet tagit emot klienter sedan sin diplomering och har haft egen praktik under flera år. Under de senaste 5 åren har Charlotte arbetat med klienter på Malta. 

Som komplement till Psykosyntes har Charlotte en unik erfarenhet av andra närbesläktade områden som shamanism, Transcendental Meditation och mindfulness. Charlotte är också yogalärare där den helande resan är en naturlig del i utövandet. Tillsammans med yogan kommer också livsfilosofin ayurveda som med sin visdom om kroppen och sinnets strävan efter läkande, är en naturlig del i välbefinnandets värld.

"För mig är dessa olika inriktningar väldigt väl sammanflätande. De talar samma språk men använder olika ord. De arbetar med olika metoder men har gemensamt fokus mot ett och samma mål - syftet att få människan att må bättre, att locka fram det sunda och friska i hen, att stärka och skapa möjligheter för att nå sin fulla potential."

Pris: 

800 för privatpersoner

1200 + moms för företag