1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Spirande livslust

19 maj kl 13-17

Boka workshop

Workshopen går att boka tidigast 45 dagar innan den ges.

Lärare:
Alexandra Ek

Pris: 775 kr.

Problem att boka? Maila info@yoginis.se så hjälper vi dig!

Under denna eftermiddag får du lära dig medicinsk yoga (MediYoga) för hormonbalans. Dessa kraftfulla yogiska tekniker är utformade av Ellen Engwall och baserade på MediYogan med ursprung i kundaliniyogatraditionen. Yogan fokuserar på att stärka ditt körtelsystem och framför allt dina binjurar som är de körtlar som ofta blir utmattade vid stress. Fokuset ligger på närvaro och rening av vårt fysiska system där vi får igång cirkulation, blodflöden och balanserar och stärker vårt nervsystem.

Kursen passar dig som vill ge dig själv djup återhämtning och hitta din livskraft, lust och flow. Vi kommer att mjuka upp våra kroppar, utforska oss själva nyfiket på ett lite nytt sätt och ge oss själva fin omsorg. Du får lite livsstilsråd och övningar att ta med dig ut i vardagen. Denna kurs ger med andra ord ovärderliga verktyg för dig som vill ha ett vitalt och välfungerande hormonsystem. Kom precis som du är och landa i din unika fantastiska intelligenta kropp!

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months.