1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Svalka din eld

Söndag 18 juni kl 9-13

Boka workshop

Lärare:
Lena Mikaelsson
Victoria Löwenberg

Pris: 775 kr.

Varmt välkommen till en workshop som kombinerar kundaliniyogans potenta tekniker, restorativeyogans lugn och ayurvedans klokskap.

Ayurveda betyder kunskap om livet eller kort och gott livskunskap.
 Inom ayurveda talar man om att återställa balansen i kropp och själ under alla årstider. De tre ayurvediska energierna Vata, Pitta och Kapha finns i olika sammansättning i alla människor där de styr alla kroppens funktioner, men de finns även i naturen och våra årstider.

Den här workshopen har fokus på Pitta som är eld-elementet och sköter om bl.a. om värmereglering, matsmältning och ämnesomsättning. När temperaturen stiger under sommaren reagerar kroppen med att sänka den ” inre elden ” för att behålla den naturliga balansen. Vår matsmältning blir därför svagare och metabolismen sänks, du kanske får sämre aptit och mindre ork. Vårt sinne påverkas också av den ökade hettan, vilket kan göra att du känner dig mer irritabel, får kortare stubin och har svårare att stilla sinnet.

Under den här workshopen får vi tips om vad vi behöver tänka på för att hålla oss svala, både invändigt och utvändigt, under den varma årstiden. Vi pratar också om stress och stresshantering ur ett yogiskt och ayurvediskt perspektiv då pitta-personer ofta är intensiva till sin läggning med brinnande energin och intensiteten.

Vi varvar prat med kundaliniyoga och restorativeyoga för att balansera pitta och lär ut små knep att ha med sig ut i sommaren.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen till en vän om du får förhinder.

Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months och anmälan är bindande även för dig. Observera att du inte kan avboka själv i systemet utan behöver meddela oss per mail om du blir sjuk. Begränsat antal platser.