1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Vårretreat på Sandhamn

22-24 april 2022.

Båttider: Stavsnäs-Sandhamn avgår ca 15 på fredagen och Sandhamn-Stavsnäs avgår ca 17 på söndagen. Tiderna uppdateras till exakta tider när Waxholmsbolagets vårtidtabell kommer.

Lärare: Suzann Westin och Victoria Löwenberg

Pris: 6550 kr för kost & logi med del i dubbelrum, vänligen meddela vem du vill dela rum med.

Du betalar en anmälningsavgift på 2685 kr (avser yogan) i samband med anmälan. Resterande 3865 kr avser kost och logi & betalas 1 april till Sands hotell  (du får en faktura). Observara att din anmälan är bindande men inte personlig. Dryck är inte inkluderat i priset och om du önskar enkelrum tillkommer en kostnad på 495 kr.

Bokning: boka din plats i appen Zoezi (välj Yoginis & friends) eller genom att skicka ett mail till info@yoginis.se.

Varmt välkommen att följa med oss ut i Stockholms skärgård till vackra Sandhamn och det underbara boutiquehotellet Sands, där vi förvandlar en stor svit till yogasal för en helg!

Helgen inleds på eftermiddagen med en båttur från Stavsnäs till Sandhamn. På Sandhamns brygga möter Suzann och Victoria upp och visar dig till vår underbara plats för den kommande helgen. Du installerar dig i ditt vackra rum och därefter möts vi upp i yogasalen för en introduktion till helgen och ett skönt flödande kundalinipass som får dig att landa och släppa vardagens måsten.

Du bjuds sedan en vällagad middag följt av en välgörande restorativeklass - i pyjamas om du vill! Därefter är det dags att krypa ner i den mjuka sängen och njuta en god natts sömn.

Lördagen välkomnar dig med ett mjukt kundalinipass innan den ljuvliga frukosten. Sen lite egentid och därefter en återhämtande stund med restorativeyoga, stora andetag och mjuka händer som bäddar ner dig i de vilsamma positionerna. Du mjuknar mer och mer, släpper på vardagens stress. Med den känslan i kroppen äter vi lunch och går sedan ut tillsammans för att upptäcka ön och dess vackra natur. Vi andas, reflekterar och vilar i naturen. Väl tillbaka på Sands kanske en liten eftermiddagslur kommer väl till pass? Fylld med ny energi möts vi sedan upp i yogasalen igen där du bjuds in till en fartfylld, livgivande och rolig kundaliniklass som avslutas med vacker mantrameditation. Dagen fulländas med en underbar 3-rättersmiddag i skön gemenskap med dina nya yogavänner.

På söndagsmorgonen tas kropp och sinne hand om i ett flödande kundalinipass innan vi bjuds på lyxfrukost igen. Vi smälter sedan maten med en långsam promenad och meditation vid havet. Lunch och ett ljuvligt restorativepass avslutar vår gemensamma helg och på eftermiddagen tar du båten tillbaka till Stavsnäs fylld med ny energi och fina minnen.

Dina lärare under helgen, Victoria Löwenberg och Suzann Westin, har haft nöjet att hålla retreats tillsammans på vackra platser runt om i världen i många år och bara älskar att göra det! ”Det är en ynnest att få dela yogans skatter och se effekten de har. När du yogar med oss är det kravlöst och fritt från prestation, med skönt fokus på lekfullhet, medmänsklighet och gemenskap. Med oss kan du vara precis den du är, allt det du är."

Victoria Löwenberg är beteendevetare samt yoga- och meditationslärare och driver sedan 2014 yogastudion Yoginis & friends i Täby Centrum.

Suzann Westin är fd grundskolelärare, undersköterska samt yoga- och meditationslärare med erfarenhet av att utbilda nya yogalärare.