1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Vera Porad

  • Ashtanga Mysore
  • Yinyoga

 

Boka klass

Yoga studio täby centrum

Vera har undervisat sedan 2012 och är utbildad inom ashtanga och yin av Ann Svärdfelt, auktoriserad lärare vid KPJAYI, ashtangayogans huvudskola i Mysore grundad av Sri K Pattabhi Jois.

"Att undervisa ashtangayoga är en bieffekt av att själv vara elev. I det dagliga mötet med mig själv på mattan genomgår jag en resa genom alla de åtta delarna i yogan - ashtanga betyder just åtta delar. Från hur jag förhåller mig till min omvärld till "upplysning" – att vara i nuet. Efter den resan framstår utmaningarna utanför mattan som så mycket enklare.

Jag har valt att följa ashtangayoga-traditionen så som den lärs ut vid huvudskolan i Mysore, Indien; grundad av Sri K Pattabhi Jois. Traditionen överförs från lärare till elev, utan förvanskning men med insikt om att varje människa utvecklas olika. Så lär jag själv

Yinyoga är en passiv kraft som balanserar den dynamiska ashtangayogan och en värld där evig framåtrörelse upphöjts till norm.

Att undervisa är en ära och en gåva från varje elev. Jag gör mitt bästa för att förvalta den gåvan och ser fram emot att möta alla friends!"