1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Vi stänger studion för besök 19 nov – 31 dec.

Rutiner på Yoginis med anledning av Covid-10

Uppdaterad 17 nov -20

Det händer mycket runt om oss just nu och vi får möta den ena förändringen efter den andra. Jag hoppas innerligt att din yogapraktik hjälper dig till lite mer balans, mitt i allt.

Jag har hittills valt att ha Yoginis öppet för att kunna stötta oss alla genom denna utmaning och vi har tillsammans noga anpassat vår verksamhet till rådande restriktioner. Nu står vi inför nya tillfälliga begränsningar och rekommendationer som får mig att känna att det rätta att göra just nu är att tillfälligt stänga studion för besök och helt gå över till online-klasser.

Vi stänger alltså studion för besök fr o m torsdag 19 nov t o m 31 dec men fortsätter yoga tillsammans online. Om smittläget är ett annat 1 jan 2021 ses vi IRL då, låt oss alla göra vårt vackraste för att bidra till det.

Men inte ska vi sluta yoga för det! Vi kommer att fortsätta sända klasser i vår online-grupp och där hittar du också närmare 200 sparade klasser som du kan ta när du vill. Vi jobbar just nu med att uppdatera schemat.

Jag hoppas innerligt att du har förståelse för den här lösningen som är mitt försök att göra det vackraste i den svåra situationen där hänsyn behöver tas till dig, Yoginis framtid men också till vården, våra sköra och samhället i stort.

Så låt oss fortsätta yoga tillsammans, men på ett lite annat sätt under en kortare period, så har vi ett Yoginis att komma tillbaka till 2021.

Tack för att du förstår, tack för att du är du. Vi fixar det här tillsammans.

Med kärlek,
Victoria🧡