1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Viktig information

Tillfälliga justeringar p g a corona-viruset. 

Dessa justeringar gäller från och med ons 11 mars 2020 och vi informerar er när de ändras.

Utan att spä på någon oro vill vi naturligtvis dra vårt strå till stacken för att bromsa spridning av corona-viruset i samhället. Med start idag kommer vi därför att:

  • halvera antalet bokningsbara platser på klasser & workshops & sprida ut mattorna i salen så att det blir mer space mellan er.
  • göra klasserna avbokningsbara ända tills de börjar & uppmana er att avboka även vid milda förkylningssymtom. 
  • uppmuntra till handtvätt när ni kommer genom ett härligt smörgåsbord av väldoftande tvålar, handkrämer och handmasker som dukas upp i köket som nu blir en tvättstation.
  • ta bort ögonkuddarna i yogasalen och justerar vårt sätt att pyssla om er på yin och restorative-klasserna.

Utöver det så kommer vi i lärarkåren att vara extra uppmärksamma på lindriga förkylningssymtom och kalla in vikarie när det behövs. Skulle en klass behöva ställas in, vilket vi inte hoppas, får du ett sms om du är bokad. Som vanligt kan du alltid ta med din egen yogamatta eller en yogahandduk om du skulle föredra det, vi har några till försäljning och kan ta in fler om ni önskar.

Med detta sagt, låt oss fortsätta ta hand om oss med yoga, meditation, nyttig mat, frisk luft och vila. Och även om oron knackar på, fortsätt med det som ger mening i ditt liv.

Varmaste, Victoria