1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Vill du bli en del av vårt gäng?

Jobba hos oss

Vill du vara en del av vårt härliga gäng? Vi vill alltid träffa nya lärare och terapeuter som är nyfikna på oss!

Just nu söker vi en massage- eller zonterapeut till vårt vackra behandlingsrum.

Vi tror att du är en positiv person som är intresserad av träning, kanske t o m yoga, och vill erbjuda klassisk massage och kanske även idrottsmassage eller andra massageformer alternativt zonterapi. Du är serviceinriktad, ansvarsfull och tycker om att tillhöra en grupp.

Hos oss jobbar du under vårt namn och får hjälp med marknadsföring genom vår hemsida och sociala medier. Du är dock din egen och sköter bokningar och betalning via ditt företag. Vi ser gärna att du har Boka Direkt eller liknande tjänst för smidiga bokningar för våra kunder.

Behandlingsrummet är ljust och fint, ca 12 kvm och utrustat med en höj och sänkbar bänk. Du tar med dig egna handdukar, olja och övrigt du behöver för dina behandlingar.

Täby centrum är ett modernt, stort och välbesökt centrum och våra lokaler ligger ljust och vacker på plan 7 i angränsande kontorshus. Gratis parkering finns i anslutning till lokalen och även bra kommunikation med buss & Roslagsbanan.

Lediga dagar är fre-sön och vi vill att du hyr minst två av dem. Rummet delas med vår andra massageterapeut som jobbar mån-tors. Hyra enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig med några rader om dig själv till Yoginis ägare Victoria Löwenberg på victoria@yoginis.se