1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Wednesday Deluxe

Boka klass

Lärare
Victoria, Yvette, Lena, Maria, Carina, Kristina, Alexandra, Nadja.

Observera att Wednesday Deluxe drar två klipp om du har klippkort men ingår som vanligt för dig med årskort.

Varmt välkommen till Wednesday Deluxe, våra längre klasserna med olika teman som Andning i rörelse, Asana Lab, Andas Yin, Restorative med Yoga Nidra, From Yang to Yin och Meditera Mera.

Wednesday Deluxe - Andning i rörelse
Under den här klassen tittar vi närmare på hur andetaget leder oss genom yogans olika rörelser och positioner. Vi utforskar kvaliteterna i in- respektive utandningen och hur de tar sig fysiskt uttryck i yogans olika rörelser och positioner. Inandningen som kommer med nytt, expansion och utmaning och utandningen som bjuder in till avslappning, fördjupning och att släppa taget om det vi inte kan påverka. För att må bra och vara i balans, behöver vi ge plats för både in- och utandning. I yogan ges vi denna möjlighet. Välkommen!

Wednesday Deluxe - Asana Lab
Vill du öka din kroppsmedvetenhet och förståelse för yogaställningarnas funktioner och detaljer? På den här klassen fokuserar vi på linjering och aktivering av rätt del i kroppen när vi yogar. Du lär dig att förebygga skador och förslitningar för en hållbar yogapraktik. Tid finns för frågor och funderingar och vi jobbar ibland två och två för att hjälpa varandra. Välkommen!

Wednesday Deluxe - Andas Yin
Välkommen att varva ner med stora sköna andetag, andningsövningar (pranayama) och mjuk yinyoga. Yinyogans stillhet ger ett utmärkt tillfälle att lägga fokus på andetaget och på så sätt göra stunden än mer meditativ. Här får du möjlighet att verkligen landa i dig själv, i stunden och släppa taget om dagen som har varit. Välkommen!

Wednesday Deluxe - Restorative med Yoga Nidra
Under den här klassen fokuserar vi på återhämtning med hjälp av restorativeyoga som aktiverar det parasympatiska nervsystemet och Yoga Nidra som ibland kallas yogisk sömn. Under den första delen av klassen bäddas du ner i sköna restorative-positioner där kroppen stöttas av bolster, klossar och filtar för att kunna slappna av helt. Avslutningsvis guidas du i meditationstekniken Yoga Nidra där vi går in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn vilket ger en djup form av avslappning. Välkommen!

Wednesday Deluxe - From Yang to Yin
Välkommen till en klass som börjar i rörelser med ursprung i hathayogan och därifrån gör en långsam förflyttning mot mer stillhet och avslutas med yinyoga & meditation. Vi behöver båda aktivitet och vila och här skapas en klass som visar hur de båda delarna kan samverka på ett fint sätt och lära oss att njuta av dem båda. Ett utmärkt tillfälle att testa det lugna om du ofta väljer det snabba och tvärt om, här får du både och. Välkommen!

Wednesday Deluxe - Meditera mera
Välkommen till en klass som har din fantastiska hjärna i fokus och hur meditation hjälper dig att hantera ditt sinne. I lugn och ro kommer du att få hitta en bekväm sittställning, testa olika meditationstekniker i längre och kortare format och uppleva meditationens lugnande effekt på ditt sinne. Efter klassen har du verktyg att fortsätta meditera hemma om du vill. Ingen prestation, inga krav - bara kom och upplev yogans guldkorn meditation. Välkommen!