1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Workshop för kvinnor

För mer frihet och njutning i ditt liv

2 sept kl 13-16

Boka workshop

Workshopen går att boka tidigast 45 dagar innan.

Lärare:
Kristina Aspemo

Pris: 575 kr.

Detta är en workshop för kvinnor där vi använder kroppen för att komma i kontakt med vårt innersta. Med hjälp av mjuk och följsam yoga lyssnar vi inåt och finner vägar för ökad frihet och njutning i både kropp och själ.

Workshopen vänder sig till kvinnor som vill utforska och odla sin feminina energi. Både män och kvinnor har såväl maskulin och feminin energi. Så många av oss kvinnor (och män) lever så mycket i vår maskulina energi där fokus ligger på prestation, struktur och kontroll. Det är gott i sig, men kan i för stora doser dränera oss på energi. Här får vi utrymme att återfinna balansen inom oss genom att ge oss hän i de feminina kvaliteterna som handlar mer om att släppa taget och skapa i stunden. Allt för att landa och vila i allt det som är du.

Under workshopen varvar vi yoga och rörelse med föreläsning och samtal kring maskulin och feminin energi och hur vi kan finna balansen däremellan i våra liv.

Workshopen ger dig ett smakprov på innehållet i höstens kurs "Explore your feminine essence" som börjar 8 september.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej. Vid förhinder kan din plats överlåtas om du meddelar oss. Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months. Begränsat antal platser.