1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

21 okt kl 13-17.

Boka workshop

Lärare:
Victoria Löwenberg

Pris: 775 kr.

Yoga och ACT

ACT, eller Acceptance and Commitment Therapy/Training, är en framåtriktad terapiform som även används inom arbetslivet och som prevention av stress och psykisk ohälsa. ACT manar oss att ställa existensiella frågor om vad vi vill med våra liv - och att börja agera i enlighet med dessa värden.

Under den här workshopen nosar vi på begreppet ACT och tittar på hur ACT och yoga möts. Vi undersöker begrepp som värden, defusion, acceptans och psykologisk flexibilitet och gör övningar för att uppleva innebörden i dessa. Workshopen är främst upplevelsebaserad men vi går också igenom kortare teoridelar.

Lärare är Victoria Löwenberg som är kundaliniyoga-och meditationslärare utbildad i ACT på Svenska Psykologiinstitutet. Victoria jobbar även individuellt och tar emot klienter på Yoginis & friends. Många kommer med en stressproblematik eller med en upplevelse av att ha tappat bort sig själv, en känsla av tomhet. Här är ACT fantastiskt och extra kraftfull när den kombineras med yogan är vår erfarenhet.