1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Yoga på slottet 28 mars

Yoga på slottet

Lör 28 mars kl 10.30-17

Din anmälan skickas till info@yoginis.se så får du en faktura på mail. Inkludera namn och mobilnummer om du inte har ett konto hos oss.

Pris: 1295 kr inkl vegetarisk lunch & fika.

Skärmavbild 2019-12-06 kl. 08.14.16

Längtar du efter en dag där du får fylla på med ny energi och återhämta dig i en sagolikt vacker miljö? Då är du varmt välkommen till vackra Sturehof Slott strax söder om Stockholm där Victoria Löwenberg varsamt guidar dig genom en dag fylld med yoga, meditation och skogsbad.

Portarna till slottet öppnas kl 10 och du har möjlighet att strosa runt med en kopp té och insupa atmosfären. Kl 10.30 inleds dagen med ett energipåfyllande kundaliniyogapass i den vackra balsalen, som vi för dagen förvandlar till yogasal med ullmattor och övriga tillbehör.

Därefter bjuds du vegetarisk lunch i en angränsande vacker sal. Vi klär sedan på oss varma kläder och ger oss ut i den vackra naturen som omger slottet. Vi vandrar långsamt och tar in skogen med alla sinnen, det japanerna kallar Shinrin-Yoku (skogsbad) och som forskning visar är lugnande och stressreducerande.

Efter skogsbadet återvänder vi till slottet och värmer vi upp oss med té och tilltugg. Därefter är det dags att bli nerbäddad för en längre stunds restorativeyoga följt av Yoga Nidra. Varsamma händer och mjuk guidning får dig in i djup avslappning där återhämtning kan ske.

Praktisk information
Vi ber dig ta med dig varma kläder anpassade efter väder till skogsbadet (vi kommer vara ute oavsett väder) samt varma sockor och en extra tröja till restorativedelen om du är lite frusen. Du behöver inte ta med yogamatta eller tillbehör, det fixar vi.

Om slottet
Sturehovs Slott stod klart 1781 och har betecknats som en av landets vackraste byggnader i den gustavianska stilen. Slottet ligger mycket vackert vid Mälarens strand, ca 20 min söder om centrala Stockholm.

Din lärare
Victoria Löwenberg är beteendevetare, yoga- och meditationslärare och driver sedan 5 år yogastudion Yoginis & friends. "Jag har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När jag undervisar lägger jag mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, men att vi samtidigt kan känna vår kraft och låta den få komma fram!" Victoria undervisar i kundaliniyoga och restorative på Yoginis. Läs mer om Victoria här

Varmt & hjärtligt välkommen!