1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Yoga vid havet i vackra Provence!

Yogaretreat Provence

6-10 september 2019
Fåtal platser kvar.

Lärare:
Victoria Löwenberg
Suzann Westin

Anmälan:
Skicka din anmälan till victoria@yoginis.se och ange om du vill bo i enkelrum mot byn, enkelrum med havsutsikt eller dubbelrum med havsutsikt. Din anmälan är bindande (men inte personlig) och bekräftad när du har betalat din anmälningsavgift.

Pris:
Yoga: 3500 kr. (10% rabatt om du har års-eller halvårskort på Yoginis).
Kost och logi:
Dubbelrum med havsutsikt: 580,00 € per person
Enkelrum med havsutsikt: 856,00 € per person
Enkelrum mot byn: 752,00 € per person
Tillkommer skatt på 1,38 € per person & dag.

Frukost alla dagar samt trerättersmiddag x 3 är inkluderat i priset.

Betalning:
Du betalar 3500 kr för yogan som en anmälningsavgift när du bokar. Betalning av hotellet sker separat och du betalar 30% i maj 2019 och resterande på plats i Provence i september 2019. Anmälan är bindande.

Flyg:
Du bokar ditt flyg själv men vi rekommenderar Air France från Arlanda direkt till Hyères/Toulon via Paris.

6 sept
06:00-8.45
ARN-CDG AF1463
11.00-12.40
CDG-TLN AF7740

10 sept
13.15-14.55
TLN-CDG AF7741
15.50-18.20
CDG-ARN AF1062

Just nu (dec 2018) finns det biljetter för 2000 kr, t & r. Det går också att flyga till Nice och ta transfer (ca 1,5 h) därifrån. Vi rekommenderar då Taxi Nice Airport. Retreatet startar kl 15.00 den 6:e och avslutas kl 11 den 10:e.

Transfer:
Från flygplatsen i Hyéres tar ni enkelt en taxi till hotellet, det tar ca 10 min.

Frågor svarar vi gärna på! Kontakta Victoria på victoria@yoginis.se eller ring studion på 08-684 292 00.

Vad är din själs längtan? Att besvara den en frågan mitt i vardagens myller kan vara svårt, kanske näst intill omöjligt. Följ med oss på en resa bortom vardagens måsten och ge din själ möjlighet att få komma till tals!  Till vår hjälp har vi havet, lugnet, yoga, meditation, reflektion, mindfulness och ACT. 

Varmt välkommen att följa med oss till vår älskade pärla Giens och det charmiga hotellet  Le Provencal! Giens är en liten by på en halvö utanför Hyeres. Hotell Le Provencal har fyra fantastiska restauranger och enklare rum med strålande havsutsikt (enkel-och dubbelrum) eller vy mot den lilla byn (enkelrum). Hit hittar inte de stora turistbussarna och tempot är lugnt och avslappnat, som gjort för yoga!

Vi yogar i den vackra trädgården vid havet, njuter sköna livgivande yogapass och meditationer. Vi uppmärksammar allt det fantastiska vi omger oss med: maten, naturen, havet, yogan och låter alla våra sinnen njuta till fullo!

Du erbjuds en mix av gemenskap och egentid enligt följande: -Gemensam morgonyoga (75 min) varje morgon. -Frukost för dig själv eller tillsammans. -Egen tid fram till eftermiddagens yoga. -Gemensam eftermiddagsyoga (120 min) med inslag av reflektion och ACT, tre av fyra eftermiddagar. -Gemensam middag tre av fyra kvällar.SONY DSCEn av dagarna är utflyktsdag för de som önskar. Den dagen yogar vi ett längre pass på morgonen (120 min) och därefter är hela eftermiddagen och kvällen fri, alltså ingen eftermiddagsyoga eller gemensam middag.  Vi rekommenderar varmt en båtfärd till undersköna Porquerolles, en bilfri fransk version av Möja, där du hyr cykel och upptäcker folktomma vikar med turkost vatten och vackra fiskar. Båtresan över tar ca 20 min och avgår på gångavstånd/kortare taxiresa från vårt hotell.

Provence byn Lärare är Victoria Löwenberg & Suzann Westin, internationellt certifierade lärare i kundaliniyoga, restorative och meditation, som med stor entusiasm, värme och humor lär ut kundaliniyogans skatter. "Vi har en önskan om att skapa sköna oaser i livet, tillfällen där vi kan få känna oss trygga och hela och utifrån den grunden mjukt utforska vår inre värld. När vi undervisar lägger vi mycket fokus på att deltagarna ska känna att det är kravlöst och fritt från prestation, alla kan yoga och meditera!"

 

I år kan du också njuta återhämtande avslappningsmassage av Yoginis massör Nadja som följer med oss ner. I en avskild del av trädgården får du lägga dig ner och låta kroppen återhämta sig med väldoftande oljor, lugn musik och varsam beröring. Hjärtans välkommen att maila till  nadja@yoginis.se, för att boka din tid. Det går givetvis bra att även boka på plats i Frankrike, då i mån av plats. Pris för 45 minuter är 500 kronor och 60 minuter 700 kronor.

Sagt om resan:

"Vyerna, parken, havet, stenstranden, klipporna, promenadstigar, den stillsamma byn, hotellet, den omtänksamma personalen och MATEN! - allt det var en så perfekt bas. Alla som var med - ett så härligt gäng! Det var också en omväxlande blandning av yogapass, ibland fysiskt krävande och ibland mentalt. Lagom med bara två pass per dag så att man hade gott om tid för annat som man själv hade behov av att göra."

"Som en pralin ask med olika smakprov och innehåll!"

"Yogan i Giens berörde, klasserna ni valt ut tillsammans med miljön och musiken alt tystnaden var stark. Sista morgonklassen var extra stark, vacker och givande. En klass som sammanfattade hela resans yoga. Tror ingen gick därifrån oberörd."

 "Retreatet var en underbar bubbla av bomull och honung, och kropp och själ kändes mjuka och följsamma en lång tid efter att jag kommit hem."