1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

13 jan kl 13-17.

Boka workshop

Lärare:
Victoria Löwenberg

Pris: 775 kr.

Yoga & ACT

ACT, eller Acceptance and Commitment Therapy/Training, är en framåtriktad terapiform som även används inom arbetslivet och som prevention av stress och psykisk ohälsa. ACT manar oss att ställa existensiella frågor om vad vi vill med våra liv - och att börja agera i enlighet med dessa värden.

Under den här workshopen nosar vi på begreppet ACT och tittar på hur ACT och yoga möts. Vi undersöker begrepp som värden, defusion, acceptans och psykologisk flexibilitet och gör övningar för att uppleva innebörden i dessa. Workshopen är främst upplevelsebaserad, vi kommer yoga mycket, men vi går också igenom kortare teoridelar.

Lärare är Victoria Löwenberg som är yoga-och meditationslärare utbildad i ACT på Svenska Psykologiinstitutet. Victoria jobbar även individuellt och tar emot klienter på Yoginis & friends. Många kommer med en stressproblematik eller med en upplevelse av att ha tappat bort sig själv, en känsla av tomhet. Här är ACT fantastiskt och extra kraftfull när den kombineras med yogan är vår erfarenhet.

Workshopen är en favorit i repris då alla som önskade inte fick plats då vi höll den första gången.

Din anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte, det går dock fint att överlåta platsen om du meddelar oss. Workshopen ingår för dig med Best Year Ever eller Six Lovely Months. Begränsat antal platser.