1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Yogaretreat Teneriffa

7-12 maj 2019

Kristina Annika

Pris
Totalt ca 9200 kr inkl moms (beroende på eurons värde vid betalning).
Själva kursavgiften som är 4700 kr inkl moms betalar du till bankgiro 627-5770. Kostnaden för kost och logi (helpension) som motsvarar 450 euro betalar du direkt till Mandala de Masca.

I totalpriset ingår kursen, helpension och del i dubbelrum, transfer till och från flygplatsen och den guidade halvdagsvandringen till Masca. Kostnader som tillkommer är flyg och 55 euro/natt ifall du vill bo i enkelrum.

Praktiskt
Resan till Teneriffa ansvarar du själv för. När du har anmält dig kommer du få förslag på lämpliga flygresor.

Anmälan och betalning
Välkommen med din anmälan. Du anmäler dig genom att maila till kristina@yoginis.se. I samband med din anmälan betalar du 2500 kr. Låt oss veta i din anmälan om du önskar enkelrum. Resterande belopp, betalas senast 28 februari.

Avbokningsvillkor
Resan är bindande. Din plats kan dock överlåtas till en annan person. Vid avbokning tidigare än 28 februari återbetalas allt utom anmälningsavgifterna. Därefter gäller ingen återbetalning.

Boka inga flygbiljetter förrän du fått din anmälan bekräftad av oss.

Genast när vi kom hit våren 2018 för vår första retreat föll vi. Föll för det underbara landskapet, den välkomnande atmosfären, yogasalen med stora fönster mot naturen, den vegetariska ljuvliga maten, solen och värmen! Ja, redan då visste vi att vi ville återvända. Och det gör vi 7-12 maj 2019. Välkommen att följa med du också!

Under några dagar tillsammans, låter vi kropp och själ få tina efter vintern. Dagarna innehåller både dynamisk och mjuk yoga, meditation, underbar vegetarisk kost, vandring i naturen, poolhäng och meningsfulla samtal.

Högt uppe bland bergen för oss själva
Mandala de Masca är en sinnlig kursgård helt inriktad på yoga. Här, högt uppe i bergen med utsikt över Atlanten, erbjuds du dagar av både avskildhet och gemenskap på det sätt du önskar och behöver. Här är du välkommen som du är.

En vanlig dag börjar vi med dynamisk hatha yoga. Därefter följer frukost och efter det något vi kallar Yogaverkstad som är tid för frågor, individuell guidning och fördjupning inom yogan kring teknik och andning. Fram till lunch gör du sedan vad du längtar efter. Kursgården har en pool och det finns flera vandringsleder runt knuten. Det finns möjligt att boka tid för massage eller enskilt samtal eller om du vill ta en joggingrunda. Du kan också besöka den lilla byn Masca och njuta av utsikten. Eller helt enkelt bara göra ingenting!

Efter lunch har vi en gemensam samling och något vi kallar ”meningsfulla samtal” kring olika teman vi fångar upp genom yogan. Efter middagen avslutar vi dagen med yinyoga och annan mjukare yoga. En av dagarna gör vi en längre vandringsutflykt genom underbara Mascadalen med guide. Vi vandrar hela vägen ner till kusten och blir hämtade med båt för att ta oss tillbaka. Det är en unik utflykt i ett otroligt vackert och dramatiskt landskap.

Vem passar retreaten för
Retreaten vänder sig till kvinnor som längtar efter att fördjupa sina relation till yoga och sig själv. Målet är att såväl du som är erfaren som ny inom yoga ska känna dig hemma. Yogan ger oss en möjlighet att komma till större närvaro med det som känns och ryms inom oss och att möta oss själva som vi är. Det finns stort utrymme för individuell guidning och det kommer finnas möjlighet till fördjupning inom yogan utifrån din fysiska förmåga oavsett hur den ser ut. Vandringarna sker i kuperat landskap så en skaplig grundkondition krävs. I övrigt kan du vandra i gympadojor och utan vandringserfarenhet.

Vädret i maj
Statistiken säger att vädret på Teneriffa i maj är sommarlikt med temperaturer runt 20 grader.

Om oss som leder retreaten
Retreaten leds av Kristina Aspemo och Annika Norlén.
Kristina har under 10 år undervisat i yoga (hatha och yinyoga) och meditation och lett många retreater inom personlig utveckling. Kristina arbetar även som samtalsterapeut.

Som assisterande ledare följer Annika Norlén med. En kär vän till Kristina med massor av värme och positiv energi. Annika har en lång erfarenhet som ledare inom hälsa och träning och våren 2018 blev hon certifierad yogalärare.

Övrigt
När vi anländer på tisdagskvällen 7 maj bjuds vi på en enklare måltid. Själva retreaten börjar på onsdag morgon 8 maj. Vi avslutar retreaten på lördagkväll och lämnar kursgården efter frukost på söndagen 12 maj. All yogautrustning finns på plats att låna. Se till att ordna med det försäkringsskydd du önskar. Mer info kommer när vi närmar oss avresa.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor, funderingar och med din anmälan till det som för oss är årets höjdpunkt!